Neuveriteľné, za touto tvárou sa skrýva slávny hollywoodsky fešák! Čo mu to spravili

Šikovné ruky hollywoodskych maskérov dokážu skutočné zázraky. Ich najnovší počin však doslova berie dych. Zo slávneho fešáka, ktorý je snom miliónov žien a dievčat, spravili muža na nepoznanie.

20.03.2021 00:00
debata (1)
Herec Jared Leto na zábere z nakrúcania filmu... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
598371874 Herec Jared Leto na zábere z nakrúcania filmu House Of Gucci v talianskom Ossuccio.

Reč je o hercovi a spevákovi Jaredovi Letovi, ktorého dobre poznajú aj slovenskí fanúšikovia – či už ako člena formácie 30 Seconds to Mars alebo ako predstaviteľa Jokera z filmu Samovražedný oddiel. Držiteľ Oscara Leto prijal ponuku v novom filme House of Gucci od Ridleyho Scotta, ktorého príbeh sa bude týkať vraždy Maurizia Gucciho jeho vlastnou manželkou.

Leto stvárni jednu z dôležitých postáv príbehu, medzi ďalšími je napríklad Al Pacino, Robert De Niro a v hlavných úlohách sa predstaví speváčka Lady Gaga a herec Adam Driver, aj ich maskovanie upútalo už pozornosť verejnosti.

Zo záberov, ktoré sa podarilo zhotoviť paparazzom pred pár dňami v talianskom meste Ossuccio, na prvý pohľad nebolo ani jasné, že ide o samotného Leta. S plešinou, rednúcimi vlasmi po stranách hlavy, fúzikmi a pivným bruškom, pod ktorým sa črtá opasok s typickou Gucci sponou. Hollywoodsky fešák bol naozaj na nepoznanie. Koľko trvalo takéto maskovanie, nie je známe – isté však je, že pôsobí naozaj veľmi uveriteľne (nie ako to, čo môžu slovenskí diváci vidieť v Tvoja tvár znie povedome!).

Speváčka a herečka Lady Gaga počas nakrúcania...
Speváčka a herečka Lady Gaga (v strede)...
+3Režisér Ridley Scott na pľaci nakrúcania svojho...

Leto už viackrát preukázal ochotu pre filmovú rolu zmeniť svoju vizáž. V prípade spomenutého Jokera to bolo najmä výrazným maskovaním, napríklad pre rolu vo filme Klub zlomených sŕdc (za ktorú má aj Oscara) však zhodil niekoľko kilogramov a schudol priam na kosť, aby náležite stvárnil transsexuála bojujúceho so zhubným ochorením AIDS.

Jared Leto je dlhé roky tiež fascinujúcim objektom dohadov o tom, ako sa mu darí udržiavať si mladistvý vzhľad. V decembri tohto roka čaká herca oslava okrúhlej päťdesiatky, ale fyzickou formou, ale aj tvárou pôsobí ako o dvadsať rokov mladší muž. Posúďte sami v našej galérii.

Herec Jared Leto v kreácii Gucci počas...
Hudobník Jared Leto dorazil na LACMA Art + Film...
+7Jared Leto počas  LACMA Art + Film Gala v  Los...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #nakrúcanie #Ridley Scott #Jared Leto #maskovanie #House of Gucci

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....