Fíha, Billie Eilish zmenila imidž a výsledok je skvelý! Pozrite sa, čo spravila s...

Koncom minulého týždňa sa znovu zaradila medzi hviezdy ocenené v rámci hudobných cien Grammy. Speváčka Billie Eilish sa na ceremoniáli zúčastnila osobne a so svojím "typickým" imidžom.

19.03.2021 10:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Aké prekvapenie však zažili jej fanúšikovia len o pár dní po tom, čo mladučká hviezda žala úspech so skladbou roka. Eilish totiž po dlhšaom čase zmenila farbu svojich vlasov a účes. Momentálne vyzerá omnoho prirodzenejšie a podľa viacerých aj príťažlivejšie.

Hrivu so zelenými prameňmi, ktorou bola 19-ročná umelkyňa povestná, nahradili platinové blond kadere. S takýmto účesom omnoho viac vynikla speváčkina tvár, plné pery a výrazné veľké oči. „Blond Billie sa nám fakt páči,“ napísal jeden z jej sledovateľov. Nadšených reakcií však veľmi rýchlo pribudlo na tisícky. Pochvalné odkazy zanechalo aj niekoľko Eilishovej celebritných kolegov.

Speváčka Billie Eilish.
Speváčka Billie Eilish prišla na večer Women in...
+3Speváčka Billie Eilish prišla v modeli z dielne...

Aký je presný dôvod zmeny imidžu u megaúspešnej rodáčky z Los Angeles, ktorá má na konte hity ako lovely či Bad Guy, nie je jasné. Možno však išlo len o potrebu zmeny a experimentovania. Toho už vyskúšal idol súčasnej mládeže celkom dosť.

Pozrite si aj staršie podoby Billie Eilishovej v našej galérii.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #imidž #Billie Eilish #zmena účesu

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...