Chlapec, dievča? Modré vlasy speváčky Duffovej zmiatli fanúšikov, čo vraví ona

Už tretieho potomka čoskoro porodí speváčka a herečka Hilary Duff. Priznala sa, že pohlavie bábätka si počas lekárskej prehliadky zisťovať nedala. Má však isté tušenie.

21.03.2021 10:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Duff (@hilaryduff)

Ako 33-ročná Duff prezradila v podcaste Informed Pregnancy, z ktorého cituje stránka JustJared.com, že pohlavie nezisťovali, no pevne dúfa, že sa jej narodí chlapec. „V podstate som trošku vydesená, že by som mala ďalšie dievčatko, pretože moja dcérka Banks bola ako batoľa fakt tvrdý oriešok,“ komentovala Hilary Duff.

„Všetkým jednoducho hovorím, že si myslím, že to bude chlapec. Ale v skutočnosti fakt netuším a občas mám z toho až výčitky. Hovorím si, že predsa by som mala cítiť, aké dieťa vo mne rastie. Chápete, je to moje dieťa a ja nemám poňatia. Ale myslím si, že to bude chlapec,“ pokračovala herečka a speváčka.

Niektorí jej fanúšikovia si mysleli, že pohlavie svojho nenarodeného bábätka naznačila nedávnou zmenou imidžu, keď si zafarbila vlasy namodro. To však Duff so smiechom dementovala. „Chápem, že sa môže zdať pri modrých vlasoch, že tušíme, čo sa nám narodí. Ale nie, nie je to tak,“ dodala ešte americká celebrita.

Hilary Duff je vydatá za Matthewa Comu, s ktorým má spomenutú dcérku Banks. Z prvého manželstva s hokejistom Mikeom Comriem má už osemročného syna Lucu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #materstvo #pohlavie #chlapec #Hilary Duff

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...