Angelina vraj má dôkaz o Pittovom domácom násilí! Proti otcovi svedčil už syn Maddox

Pred pár dňami sa objavili v amerických médiách správy o tom, že Angelina Jolie chce na súde preukázať, že jej exmanžel Brad Pitt sa dopustil domáceho násilia a dosiahnuť tak, aby mu súd nepriznal striedavú starostlivosť. Svedčiť mali samotné deti.

20.03.2021 00:00
debata (23)
Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt. Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt.

Podľa informácií magazínu US Weekly sa tak už aj stalo a síce, sa pred súd postavil najstarší syn, dnes už dospelý Maddox. Práve chlapec, ktorý sa narodil v Kambodži a ktorého si Jolie osvojila ešte ako rozvedená herečka po skrachovanom manželstve s Billym Bobom Thorntonom, mal pred pár rokmi podnietiť rozchod páru. Médiá vtedy špekulovali o konflikte s adoptívnym otcom Bradom Pittom na palube súkromného lietadla a Pitta dokonca vyšetrovali. Nič sa však nepreukázalo a herec bol zbavený obvinený.

Nie je celkom jasné, s akým svedectvom sa pred súd postavil Maddox, ako však informuje americký magazín, lichotivé jeho slová neboli. „Maddox už podal svedectvo ako dospelý svedok v prebiehajúcom spore a voči Bradovi to nebolo veľmi lichotivé. Dokonca nepoužil v súdnych dokumentoch priezvisko Pitt, ktoré nadobudol sobášom manželov a osvojením z Bradovej strany. Namiesto toho použil priezvisko Jolie,“ napísal US Weekly. Priezvisko si vraj chce oficiálne zmeniť, čo má byť dôkazom jeho odcudzeného vzťahu so slávnym adoptívnym otcom.

Herec Brad Pitt. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Brad Pitt. Herec Brad Pitt.

Médiá po celej Amerike s napätím čakajú, aké dôkazy chce priniesť na súd známa držiteľka Oscara, keďže pred pár dňami sa objavili informácie, že hviezda údajne v rukách drží dôkaz, ktorý potvrdzuje istú formu domáceho násilia jej expartnera. To pravdepodobne nemalo byť namierené voči Jolieovej samotnej, ale údajne voči niektorému z detí. Aj preto sa špekuluje, či a čím vlastne môžu samotné deti rozhodnúť v prebiehajúcom spore. Pitt s Jolieovou sú rodičmi troch biologických a troch adoptívnych detí.

Objavujú sa aj tvrdenia, že herečka sa len snaží zdiskreditovať svojho bývalého partnera a urobí všetko preto, aby nad ním vyhrala. "Za posledného štyri a pol roka odznelo od Angeliny niekoľko tvrdení, ktoré boli preverené a nepodložené. Angelina deti už predtým používala na to, aby Bradovi ublížili, a toto je podobný typ správania. Únik dokumentov, za ktorým je už jej štvrtá alebo piata skupina právnikov, realizovali len s cieľom Brada zraniť,“ tvrdí zdroj z Pittovho blízkeho okolia.

© Autorské práva vyhradené

23 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #súd #Angelina Jolie #Brad Pitt #opatera #Maddox

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...