Najsexi žena sveta ako mladučká manželka plná nádeje! Rázne vyjadrenie Hailey Bieberovej

Hailey Bieber verí, že ona a jej manžel, Justin Bieber, zostanú navždy spolu... Aj keď si mnohí mysleli, že na manželstvo sú primladí.

22.03.2021 00:00
Topmodelka Hailey Baldwin v nohavicom overale... Foto: ,
Topmodelka Hailey Baldwin v nohavicom overale Zuhair Murad.
debata (9)

Slávny párik sa v júli 2018 nečakane zasnúbil po krátkom randení na Bahamách, 13. septembra v tom istom roku sa potom tajne zosobášili na radnici v New Yorku. V tom čase mala vychytená modelka, ktorá sa v roku 2017 dočkala titulu najsexi ženy sveta podľa magazínu Maxim, iba 21 rokov, Bieber o štyri roky viac. Preto sa mladomanželia často pasovali s názorom, že na svadbu boli obaja primladí a ich manželstvu veľa ľudí predpovedalo rýchly koniec.

Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin vyzerali ako hrdličky. Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin vyzerali ako hrdličky.

V rozhovore pre časopis „Elle“ 24-ročná modelka hovorila o svojom manželstve a prezradila, prečo verí, že bude trvať večne. „Keď sme sa vzali, mala som krátko pred oslavou 22. narodenín, čo je neuveriteľne nízky vek na to, aby ste sa vydali. Keď to človek povie nahlas, znie to takmer smiešne,“ hovorí modelka. Ona a jej manžel však vek nebrali ako prekážku, pretože obaja toho vo svojich mladých životoch už veľa zažili a tak mohli zodpovedne povedať, že manželstvo je to, čo obaja chceli.

Ako každý vzťah, aj ten ich mal lepšie a horšie fázy. Ale obaja sú pripravení na manželstve pracovať: „Vôbec sa mi manželstvo nezdá byť ako ťažká práca, pretože ho tak veľmi milujem. Viem si veľmi dobre predstaviť, že s ním budem navždy,“ uviedla krásna Bieber. Ako dodala, niekedy môže zlyhať akýkoľvek vzťah, bez ohľadu na to, či sú manželia „pod dohľadom“ verejnosti alebo nie. Záujem tlače, fanúšikov a paparazzi fotografov však môže podľa jej slov niektoré veci skomplikovať, ale napriek tomu by obaja urobili všetko pre to, aby ich manželstvo fungovalo – sedenia s terapeutom nevynímajúc.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Hailey Bieber

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...