George Clooney priznal: Kvôli Amal som prehral mnoho stávok

George Clooney sa v roku 2014 oženil s uznávanou právničkou Amal Alamuddin.

23.03.2021 00:00
Rok 2015: Herec George Clooney a jeho manželka... Foto: ,
Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney.
debata

59-ročná hollywoodska hviezda a jeho manželka sa pred štyrmi rokmi stali rodičmi dvojičiek Elly a Alexandra. Zo sukničkára a zarytého starého mládenca sa medzičasom stal milujúci otec a rodinne založený muž. Clooney v rozhovore pre ‚BamS‘ povedal: „Prehral som veľa stávok, pretože som nikdy neveril, že sa ožením, či dokonca budem mať deti,“ opísal slávny idol žien.

Vďaka pandémii poľavil v práci a jeho život sa začal viac „točiť“ okolo rodiny. „Dobrá stránka tejto strašnej epidémie je, že môžem svoje deti ukladať každý večer do postele a ráno s nimi raňajkovať. S Amal si pripravíme popcorn, sedíme na pohovke a pozeráme staré hollywoodske filmy,“ opísal pred časom.

Začiatkom mája oslávi Clooney okrúhlu 60-ku. Uvažuje o dôchodku? „Snažím sa odísť do dôchodku už 20 rokov. Ale práca je pre mňa stále veľká zábava,“ dodal. Z čísla 60 však obavy nemá, ako dodal v nedávnom rozhovore pre Bild am Sonntag. „Šedivé vlasy sú tu, kosti už nie sú také pružné ako kedysi, ale ja sa toho dňa nebojím. Očakávam ho s otvorenou náručou.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #George Clooney

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...