Návšteva u švagrinej na jednotku! Ivanka Trump s manželom ju zavŕšili bozkom

Už niekoľko týždňov je z Ivanky Trumpovej znovu obyčajná Američanka. Po odchode z Bieleho domu, kde spoločne s manželom Jaredom Kushnerom, pracovali pre jej otca, bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, sa môžu sústrediť viac na rodinné záležitosti.

23.03.2021 00:00
debata (1)
Ivanka Trump bozkáva na rozlúčku svojho manžela... Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Ivanka Trump, Jared Kushner Ivanka Trump bozkáva na rozlúčku svojho manžela Jareda Kushnera po návšteve u svojej švagrinej a švagra, Karlie Klossovej a Josha Kushnera. Dvojica sa potom rozdelila a Ivanka zamierila domov.

V ich duchu sa zjavne niesol aj záver minulého týždňa, keď paparazzovia zvečnili pôvabnú blondínku aj s manželom na odchode z rodinnej návštevy. Pár, ktorého svadba sa konala v roku 2009 a ktorý vychováva spolu tri deti, má k sebe stále zjavne blízko. Objektívy zachytili nežný bozk, ktorý plavovláska vtisla svojmu manželovi, keď nasadala do pristaveného auta a ich cesty sa museli rozdeliť. Jared sa údajne musel ísť venovať pracovným povinnostiam.

Podľa informácií médií sa 39-ročná Ivanka s manželom Jaredom vybrali navštíviť svojich švagrovcov, Jaredovho brata Josha a jeho manželku, americkú topmodelku Karlie Klossovú. Dôvodom návštevy bol príchod potomka do rodiny Kushnerovcov, Kloss pred pár dňami priviedla na svet chlapca a trojnásobná mama Ivanka sa so svojím manželom zaradili medzi prvých gratulantov.

Modelka Karlie Kloss je švagrinou Ivanky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Karlie Kloss na módnom gala, v rámci ktorého ocenili Leonarda A. Laudera. Modelka Karlie Kloss je švagrinou Ivanky Trumpovej.

Vyvrátili tak aj správy o tom, že medzi švagrinami to poriadne škrípalo – obzvlášť v období pred minuloročnými novembrovými voľbami. Kým Ivanka s Jaredom kampaňovali vo veľkom za Donalda Trumpa, Karlie Kloss a jej zákonitý partner Josh Kushner boli verejnými a zanietenými podporovateľmi Demokratickej strany a kandidáta (súčasného prezidenta) Joea Bidena.

V médiách sa objavili správy o tom, že sa dvojica žien mala pohádať práve pre politické preferencie a hodnoty, ktoré každá z nich zdieľa. Zdá sa však, že politika išla bokom a dôležitejšia je rodina. Ako tvrdia zdroje z okolia, topmodelka Karlie Kloss má od svadby s Joshom Kushnerom vraj relatívne blízky vzťah so svojou známou švagrinou a v rodine Kushnerovcov sú radi, že spor bol zažehnaný.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #dieťa #Karlie Kloss #Jared Kushner

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...