Nový? A na čo? Dcérka Pippy Middletonovej kočík zdedila! Aha, už sa v ňom vozí Londýnom

Pred necelými dvoma týždňami, presne 15. marca, priviedla mladšia sestra vojvodkyne Kate, Pippa, na svet svojho druhého potomka.

24.03.2021 00:00
debata (2)

Pippa a James Matthewsovci sa tešia z dcérky, ktorá dostala meno Grace. Šťastné chvíle si vychutnáva celá rodinka, paparazzi ich zachytili na prechádzke Londýnom.

Pippa Middleton, jej manžel James Matthews so... Foto: Profimedia
Pippa Middleton Pippa Middleton, jej manžel James Matthews so synom Arthurom (2) na prechádzke s ich dcérkou Grace.

Na ulici sa so svojimi rodičmi prechádzal aj ich prvorodený syn Arthur (2). Spokojná čerstvá mamička Pippa tlačila pred sebou modrý kočík s dcérkou Grace. Tá ho zdedila po svojom staršom bratovi, ako dokazujú zábery spred dvoch rokov – v rovnakom kočíku značky Bugaboo v hodnote 1 119 libier sa ulicami britskej metropoly vozil aj Arthur. Prominentná rodinka tak kočík „zrecyklovala“.

Bez potomka zatiaľ zostáva James Middleton, najmladší z troch detí Carole a Michaela Middletonovcov. 33-ročný James je zasnúbený s Francúzkou Alizee Thevenetovou, ale pre pandémiu sa ich svadba neustále odkladá. Párik sa zasnúbil na jeseň 2019, pár tvoria od roku 208.

Sestra vojvodkyne Kate sa s finančníkom Jamesom Matthewsom zosobášila v roku 2017 v Kostole svätého Marka v anglickom Englefielde blízko rodinného sídla Middletonovcov v Bucklebury.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Pippa Middleton #kočík

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...