Neviete si Lucku Vondráčkovú predstaviť ako čiernovlásku? Tak sa pozrite na tú zmenu

41-ročná herečka a speváčka pred kamerami filmovej novinky - čo poviete na jej "novú" podobu?

24.03.2021 00:00
debata

Dlhá hriva k českej speváčke a herečke Lucii Vondráčkovej patrí dlhé roky, rovnako, ako jej typická farba vlasov. Zlatohnedé pramene pyšne predvádza pred objektívmi aj kamerami. Ako herečka však z času na čas podstupuje aj výrazné zmeny vzhľadu. Presne to sa stalo aj teraz.

Lucie Vondráčková počas nakrúcania snímky Rex... Foto: Profimedia
Lucie Vondráčková Lucie Vondráčková počas nakrúcania snímky Rex Tremendae Majestatis (pracovný názov).

41-ročná dvojnásobná mama totiž stála pred kamerami novinky s pracovným názvom Rex Tremendae Majestatis režisérky Terezy Hirschovej. Ako sa uvádza na stránke Hirsch Pictures, projekt je už dokončený a čoskoro zamieri k divákom.

Vondráčková sa pred kamerami zmenila na tajomnú čiernovlásku, táto jej podoba má korešpondovať s tajomným dejom príbehu. Sériou záberov z natáčania sa Vondráčková pochválila aj na svojom Instagrame. Okrem nej pred kamerami novinky stáli aj českí herci ako Miroslav Donutil či Jaromír Nosek.

V roku 2019 sa Vondráčková postavila pred kamery snímky Leto s gentlemanom, pod ktorý sa ako scenárista podpísal Jaromír Hanzlík. V tejto snímke, kde si zahrala rolu dcéry Aleny Antalovej a Igora Bareša, sa predviedla vo svojej prirodzenej podobe, na akú sme u nej roky zvyknutí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...