Jedna slávna milenka za druhou! Hádajte, koho zbalil najnovšie Pete Davidson...

V angličtine existuje výraz "womanizer", ktorý by sa dal veľmi voľne preložiť ako muž striedajúci jednu partnerku za druhou. Nevedno, či to platí aj pre komika Peta Davidsona, ale isté je, že opäť lovil v celebritných vodách.

25.03.2021 00:00
Pete Davidson Foto: ,
Komik Pete Davidson.
debata (1)

Populárny herec a člen zoskupenia Saturday Night Live tvoril v minulosti pár so speváčkou Arianou Grandeovou, potom sa ukazoval v spoločnosti staršej, no veľmi príťažlivej Kate Beckinsaleovej. Nasledoval vzťah s herečkou Margaret Qualleyovou a po nej románik s modelkou Kaiou Gerberovou, dcérou slávnej modelky Cindy Crawfordovej. A teraz má vraj opäť novú lásku – zo sveta šoubiznisu.

Ako píše britský denník The Sun, Davidson sa údajne zahľadel do herečky Phoebe Dynevorovej, hviezdy seriálového hitu Bridgerton na obrazovkách Netflixu. Dvojica mala stráviť nejaký čas v New Yorku ešte pred pár týždňami, teraz vraj Pete Davidson odletel do Veľkej Británie, odkiaľ Phoebe pochádza, aby mohol s ňou tráviť čas.

Herečka Phoebe Dynevor zo seriálu Bridgerton sa... Foto: Getty Images/Getty Images for the Critics Choice Association
Screen Shot 2021-03-04 at 9.29.03 PM 20210304103414275 20210307061319 Herečka Phoebe Dynevor zo seriálu Bridgerton sa prihovára divákom 26. ročníka Annual Critics Choice Awards. Z relatívne skromnej obývačky.

„Pete dokáže ženám skutočne počariť a Phoebe je zase dáma, ktorá je veľmi pôvabná a talentovaná. V spoločnosti jeden druhého sa cítia veľmi dobre, hoci sa nepoznajú dlho,“ cituje The Sun svoj zdroj. „Fakt, že kvôli nej odletel do Británie, však naznačuje, ako veľmi sa o ňu zaujíma,“ dodal zdroj.

Popularita herečky Phoebe Dynevorovej vďaka hitu Bridgerton enormne vzrástla a zdá sa, že jej prihrala aj viacero nových pracovných príležitostí. Medzi tými, ktoré sú už sú oficiálne potvrdené, je aj dobový film pre televíznu stanicu Sky pod názvom The Colour Room. Herečka by si v ňom mala zahrať po boku krajana Mathewa Gooda umelkyňu – keramikárku, ktorá v dvadsiatych rokoch minulého storočia svojou technikou vyvolala rozruch a priniesla výrazné zmeny na pohľad v dizajne skla a keramiky.

Pete Davidson a Ariana Grande prišli spoločne.
Herečka Kate Beckinsale a komik Pete Davidson...
+2Kaia Gerber a Pete Davidson v uliciach New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #románik #Pete Davidson #Phoebe Dynevor

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...