Svadobné déjà vu? Krásna Kate v bielom ako nevesta, vrátili sa s Williamom do kostola

Tak trošku ako návrat do minulosti mohla pôsobiť utorňajšia návšteva vojvodkyne Kate a jej manžela, princa Williama vo westminsterskom opátstve. Dvojica sa tam vybrala navštíviť vakcinačné centrum a prehovorila aj s duchovnými.

24.03.2021 00:00
debata
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Britain Royals Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge navštívili očkovacie centrum vo Westminster Abbey. Vojvodkyňa pútala pozornosť v krémovom kabáte z dielne Catherine Walkerovej.

Práve na tomto mieste sa koncom apríla v roku 2011 konala celým svetom sledovaná svadba staršieho vnuka britskej kráľovnej Alžbety II., ktorý je druhým v línii nástupcov na jej trón, a jeho vyvolenej Catherine Middletonovej. Hnedovláska Kate vtedy očarila v šatách z dielne Alexander McQueen a britská, ale aj svetová verejnosť obdivovala jej podobu kráľovskej nevesty.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge pútala pozornosť v...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+2Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...

V utorok predpoludním sa Kate a William do svätostánku vrátili a ktohovie, či zhodou náhod, alebo zámerne, mala Kate na sebe biely elegantný kabát s reliéfom čipkovaných kvetín od Catherine Walkerovej. Dnes trojnásobná mama vyzerala v tomto outfite naozaj očarujúco a nemenil na tom nič ani fakt, že tvár si musela chrániť rúškom.

Pri porovnaní záberov spred desiatich rokov sa zdá, že vojvodkyňa sa takmer nezmenila. U jej manžela sa čas podpísal najmä na pokrývke hlavy, William totiž postupne plešivie a stráca vlasy. Manželská dvojica však stále pôsobí, že ich spája vrúcne partnerské puto.

Záber z roku 2011 zo svadby princa Williama a... Foto: SITA/AP, Martin Meissner
módne ikony poslednej dekády 2010-2019, Kate Middleton, vojvodkyňa Catherine Záber z roku 2011 zo svadby princa Williama a jeho manželky Kate, vojvodkyne z Cambridge vo svadobných šatách Alexander McQueen.

William s Kate však nenavštívili v utorok opátstvo náhodou. Súčasťou ich pracovnej cesty bola návšteva vakcinačného centra a stretnutie s vybranými pracovníkmi, ktorí pracujú priamo z priestorov kostola, z časti nazvanej Poet's Corner.

Počas svojej návštevy sa obaja pristavili aj pri oltári, pričom princ William zapálil sviečku a vojvodkyňa Catherine položila na oltár kytičku narcisov. Urobili tak pri príležitosti spomienky na obete pandémie covidu, zhodou okolností utorok pripadol na deň výročia prvého lockdownu vo Veľkej Británii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #vojvodkyňa Kate #princ William #krása #svadba #pandémia #Westminster Abbey #Covid-19 #lockdown

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...