Princ Harry si našiel prácu! Uhádnete, za čo bude dostávať plat?

Princ Harry žije posledný rok spolu so svojou manželkou Meghan a ich synom Archiem v Kalifornii. Práve tu prijal aj pracovnú ponuku.

24.03.2021 14:30
princ Harry Foto:
Britský princ Harry s manželkou Meghan v Londýne.
debata (9)

Britský princ Harry prijal pracovnú pozíciu vo firme BetterUp sídliacej v americkom Silicon Valley, ktorá sa venuje oblasti duševného zdravia a koučingu.

Uvádza sa to na webovej stránke start-upu, podľa ktorej vojvoda zo Sussexu figuruje ako člen jej manažérskeho tímu.

Správu ako prvý priniesol denník The Wall Street Journal, pre ktorý princ Harry uviedol, že túto ponuku prijal, aby mohol prispieť k pozitívnemu formovaniu ľudských životov. „Proaktívny koučing poskytuje nekonečné možnosti osobného rozvoja, zvýšenej vnímavosti a všeobecne lepšieho života,“ povedal.

Firma BetterUp, ktorá vznikla v roku 2013, poskytuje profesionálny koučing, poradenstvo a mentorstvo. Manželia predtým založili charitatívnu organizáciu s názvom Archewell, ktorej cieľom je „pozdvihovať a zjednocovať komunity“ a spustili i podcast Archewell Audio.

Princ Harry žije posledný rok spolu so svojou manželkou Meghan a ich synom Archiem v Kalifornii. Vlani vo februári oznámili, že sa definitívne nevrátia k plneniu svojich povinností členov britskej kráľovskej rodiny. V nedávnom rozhovore s americkou moderátorkou Oprah Winfreyovou priznali, že ich rozhodnutie súviselo s negatívnymi a rastistickými reakciami médií, ktorým museli čeliť.

Meghan Markleová v marcovom rozhovore vyvolala rozruch tvrdením, že v Buckinghamskom paláci sa malo hovoriť aj o tom, akú tmavú pleť bude mať jej syn, keď sa narodí. Podľa vlastných slov myslela v ťažkých časoch dokonca na samovraždu. Kráľovská rodina jej mala údajne odoprieť i pomoc v oblasti duševného zdravia.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....