Koniec jednej éry?! Usmiata a poriadne sexy Kardashianka zdraví paparazzov

Naozaj by niekto chcel tvrdiť, že po ohlásenom rozvode ostali Kim Kardashianovej len oči pre plač? Nové zábery z ulíc Los Angeles hovoria jasnou rečou.

25.03.2021 00:00
debata (1)
Internetová a televízna hviezda Kim Kardashian... Foto: JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
600497837 Internetová a televízna hviezda Kim Kardashian v uliciach Los Angeles.

Štvornásobná mama a ešte stále manželka rapera Kanye Westa žiari spokojnosťou a neváhala to predviesť ani všadeprítomným paparazzom, ktorí ju sledovali počas jej pracovnej cesty. Kim si podľa informácií viacerých zdrojov odskočila na pracovný obed, po ktorom nasledovalo aj stretnutie s jej kaderníkom a manažérom. Cestou domov z nej doslova sršala radosť a energia.

Paparazzovia zachytili Kardashianovú ako nasadá do svojho strieborného Mercedesu Maybach a brunetka si veľmi dobre ich prítomnosť uvedomovala. Namiesto zachmúrenej či odmeranej tváre, ktorú je u nej vídať častejšie, však tentoraz vykúzlila na tvári očarujúci úsmev.

Fanúšikovia na internete a v diskusiách ocenili tiež, ako príťažlivo Kim Kardashian vyzerala. Oblečená do elastických nohavíc so vzorom hadej kože a ľahučkého topu zviazaného do uzlíka tak, aby odhaľoval štíhle bruško, vyzerala naozaj sexy. Celý look doplnila sandáliky na podpätkoch a dlhé kadere vlasov, ktoré pri chôdzi viali okolo spokojnej celebrity.

Rok 2006: Pár rokov dozadu mala televízna...
Televízna osobnosť Kim Kardashian v roku 2006.
+37Paris Hilton (vľavo) a Kim Kardashian spoločne...

Ako sa už dávnejšie ukázalo, televízna a internetová kráľovná, podnikateľka a influencerka sa už dávnejšie dohodla s Westom na tom, že si ponechá ich luxusnú vilu. Súd jej to odobril a právnici dvojice sa dohodli s ohľadom na blaho detí páru.

Iba pred pár dňami poskytla Kardashian rozhovor magazínu Vogue, ktorý dostal titul „Koniec jednej éry“. Napriek lákavému názvu však nešlo o rozhovor o rozvode s manželom Westom, štyridsaťročná hviezda v ňom hovorila o skončení nakrúcania šou Keeping up with Kardashians. Program, ktorý sa najvýraznejšie podieľal na budovaní značky a slávy rodiny Kardashianovcov, končí po dvadsiatich sezónach. Rozhovor sa však predsa len čiastočne dotkol uplynulého roka a toho, ako Kim Kardashian fungovala počas koronakrízy, keď sa zjavne definitívne rozpadlo aj jej manželstvo.

„Vždy sa snažím na veci pozerať pozitívne a napriek tomu, že uplynulý rok bol náročný, tiež to bol čas, aby sme sa zregenerovali, aby sme boli kreatívnejší a mohli tráviť viac času s rodinou. Čas, ktorý som mohla stráviť s mojimi deťmi, bol na nezaplatenie. Dúfam, že keď sa znovu začneme vracať k nášmu bežnému životu, nenaplníme ho vecami, ktoré nás nerobia šťastnými,“ vyhlásila Kardashian. Video si môžete pozrieť nižšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Kim Kardashian #Los Angeles #spokojnosť #šťastie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....