Kráľovná Alžbeta II. má už desiate pravnúča! Pôrod nastal náhle, dieťa prišlo na svet v kúpeľni

Vnučka britskej kráľovnej Alžbety II. Zara Tindall a jej manžel, bývalý hráč rugby Mike Tindall, sa tešia z tretieho potomka.

24.03.2021 10:50
Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall Foto: ,
Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall.
debata

Vnučka britskej kráľovnej Alžbety II. Zara Tindall a jej manžel, bývalý hráč rugby Mike Tindall, sa tešia z tretieho potomka.

Britská kráľovská rodina sa tak opäť rozrástla. K prvým dvom dcéram páru – k Mii (7) a Lene (2) pribudol syn. Manželia už zverejnili aj jeho meno – ich malý poklad sa volá Lucas Philip Tindall. Prezradili aj to, že jeho hmotnosť pri narodení bola 3 742 gramov.

Správu o narodení potomka zverejnili v stredu, 24. marca, ale ako pyšný otecko uviedol pre podcast „The Good, The Bad & The Rugby“, syn sa narodil 21. marca. Jeho príchod na svet si tak šťastní rodičia vychutnali prvé dni v súkromí. Ako ešte dodal, jeho manželka bola počas pôrodu „veľká bojovníčka“, syn totiž prišiel na svet v ich dome, v kúpeľni. Ako dodal Mike Tindall, synček sa na svet tak ponáhľal, že jeho manželka musela porodiť doma, cestu do nemocnice by nestihli.

Britská kráľovná Alžbeta II. počas osláv... Foto: SITA/AP, Paul Edwards
Britská kráľovná Alžbeta II. počas osláv svojich narodenín. Britská kráľovná Alžbeta II. počas osláv svojich narodenín.

Ich radosť z dieťatka je o to väčšia, že vnučka kráľovnej Alžbety II. a dcéra princeznej Anne má za sebou dva spontánne potraty. Správu o tom, že čakajú potomka, oznámili v decembri 2020.

Pre kráľovnú Alžbetu a jej manžela, princa Philipa, ide o desiate pravnúča, chlapček je v poradí 22. v nástupníctve na britský trón. Po synovi princeznej Eugenie je to v roku 2021 už druhý kráľovský prírastok. Rodina sa už čoskoro dočká aj dievčatka, ktoré privedie na svet manželka princa Harryho, vojvodkyňa Meghan.

Zara Tindall sa so svojím terajším manželom zoznámila v roku 2003. Zasnúbili sa v decembri 2010 a svadba sa konala 30. júla 2011 v Edinburghu. Zara je dcérou princeznej Anny a profesionálne sa venuje jazdectvu, v rámci ktorého sa jej podarilo získať už mnohé ocenenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zara Tindall #Alžbeta II

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...