Rodila vôbec? Topmodelka Kloss pár dní po pôrode predviedla figúru ako prútik

Presne pred dvanástimi dňami sa americká topmodelka Karlie Kloss pochválila šťastnou novinou. Po deviatich mesiacoch tehotenstva priviedla na svet zdravé dieťatko. Hoci jeho meno, pohlavie či podobu rodičia taja, čerstvá mamička sa už objavila v uliciach.

26.03.2021 00:00
debata
Americká topmodelka Karlie Kloss sa objavila v... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
600872522 Americká topmodelka Karlie Kloss sa objavila v uliciach Miami len pár dní po pôrode svojho dieťaťa.

Paparazzovia bývalú profesionálnu baletku, ktorá rozbiehajúcu sa kariéru vymenila za úspech pred objektívom, zvečnili v uliciach Miami. Dlhonohá Karlie mala na sebe oblečené elastické čierne džínsy, ktoré doplnila voľnejšou košeľou v army-zelenej farbe. Na tvári, samozrejme, nechýbalo ochranné rúško – nebolo však pochýb, že ide o slávnu 28-ročnú Klossovú.

Do očí okamžite musel udrieť fakt, že deväť mesiacov tehotenstva akoby na rodáčke z Chicaga nezanechalo ani jedinú stopu. Čerstvá mamička je znovu štíhla ako prútik a hoci si zrejme voľnejšiu košeľu obliekla kvôli tomu, aby zamaskovala pár „zvyškových“ centimetrov v páse, už teraz sa môže zdať mnohým mamičkám ako „zázrak prírody“.

Modelka Karlie Kloss v kreácii Brandon Maxwell. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Karlie Kloss v kreácii Brandon Maxwell. Modelka Karlie Kloss v kreácii Brandon Maxwell.

Manželom Klossovej je Josh Kushner, mladší brat Jareda Kushnera, ktorý bol dôležitou postavou v administratíve bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. Jared Kushner je totiž manželom Trumpovej dcéry Ivanky, ktorá takisto pracovala v tíme Bieleho domu.

Napriek tomu, že súrodenci Josh a Jared majú zjavne rozličné pohľady na politiku a politické hodnoty, panuje údajne medzi nimi vrúcny vzťah. Potvrdilo to aj zábery z úvodu týždňa, ktoré zachytili trojnásobnú mamu Ivanku Trumpovú s manželom ako odchádzajú z návštevy čerstvých rodičov Karlie a Josha. Viac si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #paparazzi #forma #Karlie Kloss

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...