Kate a William ako silná a odhodlaná dvojica: Ďakujeme vám, odznelo z ich úst

Princ William a vojvodkyňa Kate sa prihovorili Britom. Ich poďakovanie sa týkalo duševného zdravia. Práve z odopierania pomoci v tejto oblasti členov kráľovskej rodiny obvinila Meghan v nedávnom rozhovore.

27.03.2021 00:00
kate Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate.
debata (2)

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge predniesli osobné poďakovanie všetkým, ktorí prostredníctvom kampane „Time to Change“ týkajúcej sa oblasti duševného zdravia „podnikli kroky“ k zmene.

Vo videu, ktoré uverejnili na Twitteri, povedal princ William (38): „Chceli by sme poďakovať všetkým, ktorí sa podelili o svoje skúsenosti a podnikli kroky aj prostredníctvom "Time to Change“, čím pomohli prelomiť stigmu, ktorá stále panuje v oblasti duševného zdravia."

Manželia prehovorili z Anmer Hall, vidieckeho sídla, kde trávia počas pandémie veľa času s ich troma deťmi: „Program ako "Time to Change“ pomohol zmeniť postoje a podporil väčšiu otvorenosť v oblasti duševného zdravia v školách, komunitách a na pracovisku."

Zatiaľ, čo kráľovský pár vyjadril osobné poďakovanie mnohým ľuďom, ktorých program inšpiroval, Kate prízvukovala, že práca nie je ešte ani zďaleka ukončená. Trojnásobná mama ďalej zdôraznila dôležitosť starostlivosti o duševné zdravie rovnako, ako sa staráme o to fyzické. Následne predniesli spolu s Williamom spoločné „poďakovanie“ všetkým, ktorí boli súčasťou projektu „Time to Change“. Pred kamerou z nich vyžaroval pokoj a spolupatričnosť.

Obaja majú za sebou náročné obdobie, ktoré prišlo po škandalóznom rozhovore princa Harryho a Meghan s Oprah Winfreyovou. Práve z odopierania pomoci v oblasti duševného zdravia totiž Meghan pred kamerami obvinila členov kráľovskej rodiny. Táto téma psychickej pomoci pre dospelých ľudí aj školákov je blízka práve vojvodkyni Kate, ktorá sa tejto oblasti roky venuje aj na poli Kráľovskej nadácie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...