Oscarová ryšavka je už mamou! Emma Stone porodila, všetky detaily tajné...

O herečke Emme Stone sa v poslednom období písalo najmä v súvislosti s jej pripravovaným filmom z produkcie Disney, v ktorom stvárni Cruelu De Vil. V súkromí má však držiteľka Oscara ešte väčší dôvod na radosť.

26.03.2021 10:19
debata
Herečka Emma Stone. Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Emma Stone Herečka Emma Stone.

Tridsaťdvaročná herečka priviedla na svet svoje prvé dieťa. Ako informoval portál TMZ.com, zdravé bábätko sa narodilo pravdepodobne do štvrtok v podvečerných hodinách. Žiadne ďalšie detaily, teda či ide o chlapca alebo dievča, ani aké meno ratolesť dostala, známe nie sú.

To, že slávna mamička takmer všetky detaily tají a dokonca ani oficiálne nepotvrdila pôrod, však veľmi neprekvapí. Aj jej svadba s partnerom Daveom McCaryom, ktorý je otcom dieťaťa, prebehlo tajne počas komorného obradu.

Stone, ktorá má doma sošku Oscara za výkon vo filme La La Land a niekoľko trofejí za výkon v snímke Birdman, sa stretla s McCaryom v roku 2016, tesne po rozchode s hereckým kolegom Andrewom Garfieldom. Režisér McCary požiadal o ruku pôvabnú červenovlásku v decembri roka 2019 a o pár mesiacov neskôr malo dôjsť aj k tajnej svadbe. Zdá sa, že už počas nej bola Emma Stone tehotná.

Ako spomenutú Cruellu De Vil by mali diváci vidieť Emmu Stoneovú už v tomto roku. Nie je však jasné, či pre pandemické obmedzenia uvedú tvorcovia film do kín, alebo či posunú jeho premiéru ešte o pár mesiacov.

Je možné tiež to, že by sa premiéra filmu presunula aj na internetovú streamovaciu platformu. Tie zažívajú vďaka pandémii obrovský rozmach a už niekoľko hollywoodskych snímok sa dočkalo pomerne skorej distribúcie práve na ich kanáloch, naposledy napríklad Wonder Woman 1984, ktorú priniesla spoločnosť HBO Max.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #tajná #Emma Stone

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....