Mladý Beckham a jeho láska z Transformers: Darček, za ktorý by sa nehanbila ani Angelina!

Pamätáte si ešte na historku, keď sa v médiách písalo o tom, že Angelina Jolie a jej niekdajší manžel Billy Bob Thornton nosili na krku v ampulke krv svojho partnera? Nuž, zdá sa, že najstaršia ratolesť Beckhamovcov má tiež zmysel pre bizarné darčeky z lásky.

28.03.2021 14:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

Brooklyn Beckham, ktorý je najstarším zo štyroch detí slávneho páru Victorie a Davida Beckhamovcov, sa už viac ako rok stretáva s herečkou a modelkou Nicolou Peltzovou. Plavovláska, ktorú diváci mohli vidieť v poslednom z filmov zo série Transformers, podľa viacerých zdrojov 22-ročnému Brooklynovi úplne počarovala. Mladý fotograf je do nej zaľúbený vraj až po uši.

Najnovšie však dvojica prekvapila, keď sa na sociálnej sieti pochválila novým darčekom, ktorý má byť vyznaním lásky a symbolom toho, že majú jeden druhého neustále pri sebe. S nápadom pritom vraj prišla 26-ročná Nicola Peltz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@nicolaannepeltz)

Blondínka nechala zhotoviť dva náhrdelníky s príveskom. Nie, tentoraz na ňom nie je v ampulke partnerova krv, ale tiež sa dá hovoriť o biologickej vzorke. Peltz totiž nechala zaliať do zlata zuby múdrosti, ktoré jej aj Brooklynovi Beckhamovi vytrhli a obdarovala svoju polovičku práve retiazkou s vlastným zubom. Ona zase nosí na krku ten jeho.

„Si môj najlepší priateľ,“ napísala k záberu s novým šperkom na sociálnej sieti herečka. Napriek tomu, že Brooklyn Beckham má už v zozname niekoľko celebritných partneriek, vo vzťahu s Peltzovou sa podľa mnohých správa doslova bezhlavo.

Prvýkrát o tom, že tvoria pár informovali médiá minulý rok v januári, už v júli Brooklyn Beckham požiadal Nicole o ruku a dvojica sa zasnúbila. Dvadsaťdvaročný Brooklyn dokonca na Instagrame napísal, že „sľubuje, že bude raz tým najlepším manželom a otcom“ a označil sa za „najšťastnejšieho muža na svete“ po tom, čo Peltz na jeho žiadosť o ruku kývla.

V minulosti tvorila Nicola Peltz pár napríklad s Anwarom Hadidom, Brooklyn Beckham randil napríklad s modelkou Hanou Crossovou či herečkou Chloe Moretzovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zásnuby #náhrdelník #zub #Nicola Peltz #Brooklyn Beckham

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...