Beňová predviedla figúru 5 mesiacov po pôrode! Každé ráno beh a kilá idú dolu...

Päť mesiacov oslávi o pár dní dcéra političky Moniky Beňovej. Jej známa mama si druhé materstvo užíva naplno a zároveň sa pomaličky dostáva do formy. Na Instagrame sa len nedávno pochválila fotkou v športovom outfite a prezradila tiež, koľko kíl už stihla zhodiť.

26.03.2021 13:00
debata (17)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Za mesiac sa podarilo 52-ročnej Beňovej dať dolu štyri kilogramy. Vďaka za to patrí pravidelnému športovaniu, ale aj strave, o ktorú sa jej stará výživová poradkyňa. Na zábere zo sociálnej siete je jasne vidieť, že Beňová sa vracia k štíhlej ženskej postave a má dôvod na spokojnosť.

„Vyzerá to, že tá jar postupne predsa len prichádza. Behám teraz každé ráno s Leou. Ona sa na vzduchu dobre vyspinká a ja som za mesiac schudla 4 kg,“ napísala Beňová k záberu, ktorý zverejnila v stredu. „Je to fakt úžasný pocit. A stačilo sa len raz obliecť do plaviek a postaviť sa pred zrkadlo a motivácia ako lusk. Materská dovolenka je na športovanie super,“ odkázala svojim sledovateľom spokojná Monika Beňová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Nedávno Beňová tiež na svojom profile na sociálnej sieti nechala odkaz všetkým, ktorí majú tendenciu poučovať ju ako má žiť svoj život alebo ako má z nej byť správna mama. „Nechápem, načo ma niektorí ľudia otravujú svojimi ‚radami‘. Čo mám a nemám nosiť oblečené, aké mám mať vlasy, čo si mám myslieť a čo o kom povedať, koľko stoja moje tepláky, koľko mám kabeliek a podobné nezmysly. Mňa takéto názory nezaujímajú. Ja nikomu na jeho fb či insta profil nechodím vypisovať nič negatívne,“ uviedla Beňová.

„Starajte sa o seba a neotravujte iných lebo ste sám/a seba presvedčili, že práve na vás a váš názor je každý zvedavý. Nie som. Nepáčim sa vám? Nevadí. Píšte si s niekym, kto sa vám páči. Mám 52 rokov, som mama dvoch detí a nenechám sa od nikoho otravovať,“ uzavrela politička, ktorá dcérku Leu vychováva so svojím partnerom, právnikom Ľubomírom Klčom. Z prvého manželstva má dospelého syna Martina.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #chudnutie #Instagram #materstvo #šport #názor #Monika Beňová

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...