Milionári Geissenovci sa pochválili: Už sme zaočkovaní! Nemcov správa rozladila

Robert a Carmen Geissenovci majú za sebou prvú dávku vakcíny proti ochoreniu Covid-19.

27.03.2021 11:00
Carmen a Robert Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci.
debata (4)

Správou sa obaja pochválili aj na sociálnych sieťach. Ich fotografie či videá vyvolali aj vlnu kritiky, keďže očkovanie v Nemecku napreduje pomaly, podobne, ako na Slovensku. Aj v tejto krajine bojujú s nedostatkom vakcín a na očkovanie sú uprednostňované rizikové skupiny. Nemeckí rodáci, Carmen (55) a Robert (57), ktorí sa preslávili vďaka šou televízie RTL 2 – Geissenovci – Ťažký život milionárov, sa však k vakcíne dostali. Ako píše server RTL.de, tento fakt vyvolal vlnu nevôle zo strany ich fanúšikov, ale svojrázny pár ponúkol vysvetlenie.

Vakcínu dostali v Monaku, kde už roky žijú. "Dúfam, že prvý krok k zdravšej budúcnosti sme už urobili. Nevzdávam sa nádeje, že ak budem všetci zaočkovaní, konečne porazíme pandémiu. Musím povedať, že servis v Monaku je jednoducho senzačný a veľmi profesionálny. Podľa spomínaného servea je v Monaku zaočkovaných 25 percent populácie, čo zahŕňa aj rizikové skupiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Na Instagrame oboch televíznych hviezd sa však množili výčitky Nemcov typu: „Moja 85-ročná mama na vakcínu stále čaká“ či „Nemali by byť najskôr zaočkované všetky rizikové skupiny“ a podobne.

Počas pandémie si Geissenovci vyslúžili aj kritiku zo strany nielen ich fanúšikov, ale aj nemeckých politikov. Na sociálnych sieťach sa totiž prezentovali aj fotografiami z ich početných výletov, okrem iného aj dovolenkou v Dubaji. Cestovanie „vyvolených“ po svete v čase pandémie, podobne ako na Slovensku, aj v Nemecku vyvoláva množstvo negatívnych emócií. Robert Geiss sa vtedy proti výrokom ohradil tvrdením, že on a jeho rodina zabezpečuje prostredníctvom rôznych spoločností aj v tejto ťažkej dobe prácu a stály príjem mnohým ľuďom.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Geissenovci #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...