Brooke Shields opísala šikanu v škole: Sadla som si počas obeda za stôl a všetci odišli

Brooke Shields prerazila v Hollywoode naozaj vo veľmi nízkom veku.

30.03.2021 00:00
Brooke Shields Foto: ,
Brooke Shields na archívnej snímke.
debata

Už ako 12-ročná si zahrala vo filme „Pretty Baby“, o dva roky neskôr sa postavila pred kameru romantickej snímky Modrá lagúna. Pred objektívy ju dotlačila jej ambiciózna matka, prvýkrát sa Shields pred kamerou objavila, keď mala 11 mesiacov. Od troch rokov potom pracovala ako fotomodelka.

Sláva však bola krásnej tínedžerke v škole na príťaž, spočiatku jej štúdia určite, ako 55-ročná herečka opísala v podcaste „Tea with Twiggy“. „Bolo to ťažké obdobie,“ priznala Shields pri spomínaní na školu. „Spolužiaci neváhali okamžite odísť od stola počas obeda, keď som si k nim prisadla a nechať ma tam samú.“

Trvalo to istý čas, potom ju však spolužiaci začali „brať“. „Začali sme sa spoločne učiť a ak som v teste dopadla dobre, dokázala som im, že nemám nijaké špeciálne úľavy.“ Postupne im dokazovala, že nie je žiadnou rozmaznanou hollywoodskou hviezdičkou, ale o všetko, čo má, musí tvrdo bojovať.

Aktuálne ma herečka starosti so zdravím. V januári ju postihla poriadne nepríjemná nehoda v posilňovni, zlomila si stehennú kosť. Shields podstupuje náročnú rehabilitáciu, počas ktorej sa učí nielen stáť na nohách, ale aj chodiť. „Prvý raz v živote mi na niečo nestačí iba moja sila, ale aj trpezlivosť. Bohužiaľ, nie som typ trpezlivého človeka,“ opísala pre magazín People.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brooke Shields

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...