Woody Allen sa znovu bráni: Toto odkázal hercom, čo s ním už nechcú nakrúcať!

Ku svojmu obvineniu sa dlhý čas nevyjadroval, ale teraz režisér a scenárista Woody Allen urobil výnimku. V rozhovore pre reláciu CBS Sunday Morning sa vyjadril k obvineniam jeho adoptívnej dcéry Dylan Farrowovej, ktorú mal údajne zneužívať.

30.03.2021 10:00
Woody Allen Amazon Foto:
Režisér a scenárista Woody Allen.
debata (1)

Osemdesiatpäťročný oscarový režisér opäť absolútne poprel akúkoľvek pravdivosť tvrdení, že mal svoju adoptívnu dcéru Dylan Farrowovú zneužívať. Malo sa tak diať v roku 1992, keď mala herečka len 7 rokov. Allen tieto obvinenia označil za absurdné.

V relácii televízii CBS sa vyjadril aj na adresu hercov, ktorí s ním odmietli spolupracovať po tom, čo sa začali šíriť obvinenia na jeho adresu. !Myslím si, že to myslia dobre, ale je to úplne bláznivé. Všetko, čo tým robia, je len trestanie perfektne nevinnej osoby a oživovanie tejto lži," uviedol filmár. „Je to absolútne nezmyselné a predsa tá škvrna na mne zostala. Radšej preferujú držať sa jej, ak nie priamo predstavy, že som Dylan obťažoval, tak možnosti, že som tak urobil. Ale nič, čo som v mojom živote urobil s Dylan, sa nedá takto dezinterpretovať,“ vyhlásil Woody Allen.

Medzi hercami, ktorí vyjadrili ľútosť nad spoluprácou s Allenom, alebo uviedli, že by s ním už nikdy nenakrúcali, je napríklad držiteľ Oscara Colin Firth, herečky Rebecca Hall, Mira Sorvino či Evan Rachel Wood.

Novú vlnu pozornosti na údajné zneužívanie pritiahol dokument z produkcie HBO Allen vs. Farrow, ktorý Woody Allen odsúdil. „Títo dokumentaristi nemajú žiaden záujem nájsť pravdu,“ uviedol vo vyhlásení, ktoré spoločne so svojou manželkou Soon-Yi zverejnili po premiére dokumentu.

V ňom sa tvorcovia napríklad obrátili na blízkych priateľov z okolia herečky Mie Farrowovej, bývalej manželky Woodyho Allena a priniesli tvrdenia o tom, aký nezdravý vzťah mal režisér k svojej adoptívnej dcére. V dokumente sa tiež objavila archívna nahrávka, na ktorej je zachytené údajne vyhrážanie sa Woodyho Allena Farrowovej po tom, čo sa pri rozvode snažili získať opatrovníctvo nad deťmi.

Allen dodnes tvrdí, že obvinenia z úst jeho adoptívnej dcéry Dylan sú vykonštruované a Dylan bola zamnipulovaná práve samotnou herečkou Miou, aby s nimi vyšla na verejnosť. Mia Farrow sa údajne snažila pomstiť filmárovi po tom, čo sa po rozpade ich vzťahu začal stretávať s jej adoptívnou dcérou Soon-Yi Previnovou, ktorú si Farrow adoptovala ešte počas manželstva s dirigentom a skladateľom André Previnom. Vzťah Allena a jeho súčasnej manželky sa údajne začal, keď mala Soon-Yi už 21 rokov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zneužívanie #Woody Allen #rozhovor #obvinenie #Dylan Farrow #CBS

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....