Prekvapenie na bruselskom letisku! Z lietadla vystúpil Brad Pitt

V pondelok tu pristálo súkromné lietadlo, ktorým do Európy priletel jeden z najsledovanejších hercov sveta, Brad Pitt.

30.03.2021 12:00
Brad Pitt Foto: ,
Brad Pitt na archívnej snímke.
debata (3)

O hviezdnej návšteve informoval portál hln.be, server priniesol aj zábery 57-ročnej hviezdy. Na letisku mal Pitt pristáť v pondelok poobede a sprevádzať ho majú dvaja architekti. Dôvod jeho návštevy Bruselu a Európy však doposiaľ jasný nie je, ako píšu belgické médiá, špekuluje sa o jeho návšteve Európy z dôvodu kúpy vzácnych umeleckých predmetov.

V USA herec prežíva pomerne náročné obdobie, opäť totiž ide o jeho spor s exmanželkou, Angelinou Jolie. Pred pár dňami sa objavili v amerických médiách správy o tom, že Angelina Jolie chce na súde preukázať, že jej exmanžel Brad Pitt sa dopustil domáceho násilia a dosiahnuť tak, aby mu súd nepriznal striedavú starostlivosť.

Médiá po celej Amerike s napätím čakajú, aké dôkazy chce priniesť na súd známa držiteľka Oscara, keďže pred pár dňami sa objavili informácie, že hviezda údajne v rukách drží dôkaz, ktorý potvrdzuje istú formu domáceho násilia jej expartnera.

Možno aj spomínaná ťaživá situácia „vyhnala“ herca filmových hitov ako Vtedy v Hollywoode, Spojenci či Dannyho parťáci z USA do Európy. Naposledy bolo okolo Pitta v Európe horúco v lete 2020, kedy ho paparazzi zachytili na letisku Le Bourget pri Paríži, kde sa stretol s nemeckou modelkou Nicole Poturalski a spolu zamierili lietadlom do Le Castelle, v blízkosti tohto mesta na juhu Francúzska sa nachádza Pittove honosné sídlo „Château Miraval“.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Brusel #Brad Pitt

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...