Chirurg mi spravil väčšie prsia bez môjho vedomia, šokuje Sharon Stone

Nálepka mrchy, poživačnej ženy či sexbomby - po tom, čo sa herečka Sharon Stone presadila v Hollywoode slávnym erotickým trillerom Základný inštinkt, na jej adresu padali rôzne prívlastky. Aj o tom hviezda hovorí v nových memoároch.

31.03.2021 00:00
debata (5)
Herečka Sharon Stone na predstavení projektu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sharon Stone Herečka Sharon Stone na predstavení projektu Agent X.

Kniha The Beauty of Living Twice prináša množstvo spomienok z minulosti aj prekvapivých odhalení. Jedným z nich je napríklad aj fakt, že Stone sa bez svojho vedomia dočkala väčšieho poprsia, pretože chirurg, ktorý jej ho upravoval mal vraj dojem, že tak bude vyzerať lepšie. Sama ho o to pritom vôbec nežiadala.

K incidentu malo dôjsť v roku 2001, keď našli herečke nádor v prsníku a bolo nutné ho odstrániť. Nasledovala rekonštrukcia prsníkov a keď sa hviezda prebrala z anestézy a prvýkrát jej dali dolu obväzy, zostala v šoku. „Uvedomila som si, že mám o celé jedno číslo väčšie prsníky. Zmenil moje telo bez môjho vedomia alebo súhlasu,“ prezradila v knihe, z ktorej cituje portál People, dnes 63-ročná hviezda.

Podľa Stoneovej na otázku, prečo to spravil, chirurg odpovedal, že si myslel, že bude vyzerať lepšie s väčšími a lepšími prsiami. Nie je však jasné, či sa pre daný zákrok následne hviezda súdila alebo nechala celú záležitosť tak.

V nedávnom rozhovore sa hviezda komentujúc svoju novú knihu posťažovala aj na veľmi neláskavý prístup ľudí, obzvlášť žien, s ktorým bojovala veľkú časť svojej kariéry a života. „Správali sa ku mne naozaj neláskavo. Od iných žien v brandži až po sudkyňu, ktorá mala na starosti môj prípad starostlivosti o dieťa pri rozvode,“ menovala Stone, ktorá v čase pred rozvodom utrpela mozgovú porážku a stratila primárnu starostlivosť o adoptívneho syna Roana.

V tom čase vraj takmer prišla o všetko, musela znovu založiť dom, vziať si niekoľko nových úverov a pár rokov trvalo, kým sa jej znovu podarilo vrátiť sa do hereckej brandže a začať zarábať. Dnes vychováva ešte ďalších dvoch adoptívnych synov, Lairda a Quinna. S Roanom, ktorý má dnes už 20 rokov, sa ich vzťah znovu prehĺbil a údajne trávia spolu veľa času.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Sharon Stone #memoáre #plastická operácia

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...