Serena Williams: Manželstvo je tvrdá drina, zlomené srdce súčasť života

Tenistka Serena Williams je už niekoľko rokov vydatá za Alexisa Ohaniana, s ktorým vychováva aj ich spoločnú dcérku. Nedávno sa rozhovorila o názore na manželstvo. Humor pri tom nechýbal.

01.04.2021 07:01
debata
Serena Williams a jej manžel Alexis Ohanian. Foto: SITA/AP, Gareth Fuller
Serena Williams a jej manžel Alexis Ohanian. Serena Williams a jej manžel Alexis Ohanian.

Športovkyňa sa v podcaste The Question Game rozrozprávala o tom, ako vníma manželstvo. „No nie je to žiadne dokonalé šťastie,“ vyhlásila so smiechom 39-ročná víťazka niekoľkých grandslamových turnajov. „Ale môže byť, ak na tom poriadne zamakáte,“ dodala vzápätí Serena Williams, ktorá má údajne s manželom Ohanianom veľmi blízky partnerský, ale aj priateľský vzťah.

Ako uviedla v spomenutom interview, základom pre fungovanie vzťahu je pre ňu loajalita. Ak medzi partnermi chýba, vzťah podľa Williamsovej nemá žiadnu budúcnosť. V The Question Game dostala otázku aj na to, čo poradila ľuďom, ktorých trápi zlomené srdce.

„Srdcové záležitosti vrátane zlomeného srdca sú súčasťou života. Či už ide o partnera, kamaráta alebo napríklad milované zviera. Ale jedno viem určite, čas zahojí všetky rany,“ vyhlásila známa športovkyňa a manželka spoluzakladateľa platformy Reddit.

Dvojica sa vzala v roku 2017, pričom ešte pred svadbou sa im narodila dcérka Alexis Olympia. Tá je vraj pre slávnu mamu veľkým potešením. „Vždy som vedela, že chcem mať deti, akurát som nevedela, kedy. A keď sa to stalo, bol to presne ten správny čas,“ komentovala tenistka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #vzťah #loajalita #Serena Williams

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...