Harry Potter ako gay, nové vlasy aj Bond: Toto sú najväčšie aprílové žarty hviezd!

Prvý apríl sa zvykne označovať aj ako Deň bláznov či bláznivých činov a popularita tohto "neoficiálneho" sviatku, počas ktorého si môžete z niekoho vystreliť neobišla ani mnohé hviezdy šoubiznisu.

01.04.2021 00:00
Emma Watson, Daniel Radcliffe a Rupert Grint na... Foto: ,
Zľava: Herec Tom Felton, herečka Emma Watson a herci Daniel Radcliffe a Rupert Grint. Felton tvrdil, že s Radcliffom tvoria pár.
debata

V minulosti sa viacero z nich odhodlalo na aprílový žartík, ktorý následne, samozrejme, museli dementovať. Medzi tými najvtipnejšími sa ocitli napríklad aj nasledujúce.

Tom Hardy

O hercovi sa dlho špekulovalo ako o novom predstaviteľovi Jamesa Bonda. Hardy to využil a na svojom Instagrame zverejnil koláž záberov seba samého v smokingu a kolegu Daniela Craiga, ktorý aktuálne agenta 007 stvárňoval. Výsledkom bolo, že množstvo médií prevzalo informáciu, že Hardy sa stáva novým Bondom.

Tom Felton

Herec, ktorého si určite dobre pamätajú fanúšikovia filmov o Harrym Potterovi, si v roku 2015 vystrelil zo svojich sledovateľov, keď zverejnil informáciu o tom, že s kolegom Danielom Radcliffom (Harry Potter) tvoria pár. Následne to dvojica s humorom dementovala.

Sam Smith

Sexuálna orientácia ako prostriedok na vtipkovanie sa ocitla aj v tomto prípade. Homosexuálne orientovaný spevák Sam Smith však urobil presný opak ako herec Tom Felton, na Twitteri zverejnil vyhlásenie, že je vlastne heterosexuál. Jeho príspevok bol „retweetnutý“ až 35-tisíc krát.

Mindy Kaling

Herečka a komička na svojom Instagrame zverejnila záber s novou farbou vlasov, stala sa z nej blondínka. Ako vyšlo neskôr najavo, šlo len o šikovnú fotomontáž a Kaling si vystrelila z fanúšikov. Podobný „žartík“ má na konte aj topmodelka Gigi Hadid, ktorá takto zverejnila záber s krátkymi vlasmi a pridala emotikon s nožnicami. Šok, že je z nej krátkovlasá dáma, však neskôr vysvetlila – šlo len o fotenie pre magazín.

Christian Bale

Aprílový vtip v súvislosti s hercom Baleom majú na svedomí lokálne noviny, ktoré zverejnili v roku 2015 informáciu o tom, že v hercovom rodnom meste na jednom z námestí postavia jeho sochu v kostýme Batmana. Údajne vraj preto, aby opilci z neďalekého pubu po nociach nepáchali priestupky.

Ellen DeGeneres

Komička a moderátorka sa v roku 2014 objavila vo svojej šou so spevňujúcim golierom na krku. Ten mala dostať po tom, čo sa zranila pri nehode cestou na nakrúcanie. Až po niekoľkých minútach vysvetľovania v štúdiu DeGeneres napokon prezradila, že je v poriadku a išlo len o aprílový fór, golier si dala dolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen DeGeneres #Harry Potter #šoubiznis #prvý apríl #žart

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....