Kirsten Dunst je druhýkrát tehotná: Bruško predviedla naozaj veľkolepo, pozrite sa

Svoje prvé tehotenstvo verejne oznámila prostredníctvom záberov v módnom lookbooku. Tentoraz sa herečka Kirsten Dunst pochválila výrazne zaobleným bruškom pri fotení pre lifestylový magazín.

01.04.2021 12:20
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa W Magazine (@wmag)

Časopis W prináša v týchto dňoch svoje špeciálne vydanie, v ktorom sa úlohy kreatívnej šéfky chopila známa režisérka Sofia Coppola. Práve ona sa postarala o módny editoriál, ktorého súčasťou je aj herečka a jej dobrá kamarátka Kirsten Dunst.

Blondínka, ktorú si diváci môžu pamätať napríklad z filmov Spider-Man či snímky Interview s upírom ešte ako detskú hviezdu, svoje druhé tehotenstvo tajila niekoľko mesiacov. Respektíve, tajiť ho ani nemusela, momentálne obdobie bez spoločenských akcií a nových projektov totiž celebritám poskytuje nečakanú anonymitu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa W Magazine (@wmag)

Na fotografiách, ktoré sa objavili v magazíne W, je však jasné, že Dunst je už v pokročilom štádiu tehotenstva. Aj tentoraz ju obliekla značka Rodarte, pre ktorú sa mimochodom nechala nafotiť aj v roku 2018 – pri spomenutom odhalení svojho prvého tehotenstva verejnosti.

Dunst so sestrami Kate a Laurou Mulleavyovými spolupracuje dlhé roky a je možné považovať ju za ich múzu. Plavovláska sa s dvojicou dizajnérok, ktoré tvoria značku Rodarte, dôverne priatelí už od školských čias. Režisérka Sofia Coppola je rovnako súčasťou tohto zoskupenia kamarátok a je jasné, že aj to bol dôvod, prečo fotenie pre lifestylový časopis má práve takúto podobu.

Okrem Dunstovej sa na stránkach nového vydania objavuje aj herečka Elle Fanning, režisérka a herečka Emerald Fennell či herečka Rashida Jones.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #fotenie #W Magazine #Sofia Coppola #Kirsten Dunst #Rodarte

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...