Jedna z najkrajších žien sveta ako 19-ročná? Sotva ju spoznáte, vyzerala úplne inak

Je považovaná za jednu z najkrajších žien na svete a dokonca má na to aj titul, ktorý získala ako osemnásťročná. Vedeli ste však, ako vyzerala herečka a bývalá Miss World Priyanka Chopra kedysi?

03.04.2021 00:30
debata
Herečka Priyanka Chopra na archívnom zábere z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Priyanka Chopra na archívnom zábere z akcie TIME 100 Gala. Herečka Priyanka Chopra na archívnom zábere z akcie TIME 100 Gala.

Pre mnohých hádanku nedávno rozlúskla sama herečka, keď na svojom Instagrame zverejnila záber z obdobia, keď pózuje pred objektívom na staršej fotografii. Vraj ako devätnásťročná. Podľa tváre by ste ju možno vôbec nespoznali. Chopra však tento záber zdieľala hrdo a bez ostychu. Aj fotografie z obdobia jej víťazstva vo svetovej súťaži krásy Miss World v roku 2000 zachytávajú dámu s inou podobou než akú svet pozná posledné roky.

Indická rodáčka, ktorá žije momentálne na striedačku v Los Angeles a Londýne po boku svojho manžela Nicka Jonasa, sa však o dôvodoch plastických operácií rozpísala v nedávno vydaných memoároch. V nich tvrdí, že to, čo sa začalo ako operácia klasického problému, sa skončilo niekoľkými korekciami jej nosa.

Ako píše v knihe Unfinished, po rozvinutí pretrvávajúcej nádchy v lete 2001 začala mať problémy s dýchaním. „Skončila som u lekára odporúčaného rodinným priateľom, ktorý mi objavil polyp v nosovej dutine, ktorý bolo vraj treba chirurgicky odstrániť,“ vysvetlila hviezda v knihe.

Zákrok však nedopadol podľa očakávania. Pri odstraňovaní polypu jej lekár údajne omylom poškodil nosný mostík a celý nos zmenil svoj tvar. "Keď nastal čas odstrániť obväzy a odhalil sa stav môjho nosa, boli sme s mamou zhrozené. Môj pôvodný nos bol preč. Moja tvár vyzerala úplne inak. Už som to nebola ja,“ napísala Chopra v knihe.

Po tomto zákroku sa vraj cítila „zničená a stratila som akúkoľvek nádej“. „Zakaždým, keď som sa pozrela do zrkadla, díval sa na mňa úplne cudzí človek. Neverila som, že by sa moje sebauvedomenie alebo moja sebaúcta z úrazu niekedy spamätali," vyznala sa v knihe tiež Chopra. Následne však podstúpila niekoľko korekčných operácií a výsledkom je dnes jej tvár, ale údajne aj zmierenie so sebou samou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #zmena #memoáre #nos #plastická operácia #Priyanka Chopra

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...