Mama vojvodkyne si získala kráľovnú aj Camillu! Je jasné, po kom je Kate taká srdečná

Manželka princa Williama, 39-ročná Kate, pôsobí na verejnosti vždy veľmi vyrovnane a srdečne.

06.04.2021 00:00
Michael a Carole Middleton Foto: ,
Michael a Carole Middletonovci na archívnej snímke.
debata (1)

Za jej pokojnú a srdečnú povahu vďačí bezpochyby aj rodinnému zázemiu. Vo svojich rodičoch, Carole a Michaelovi Middletonovcoch, má silnú oporu. Zvlášť vo svojej 66-ročnej mame.

Ako píšu britské médiá, napriek tomu, že Kate sa vydala do kráľovskej rodiny, o svoje blízke vzťahy s rodičmi nikdy neprišla. Carole Middleton sa síce drží taktne v úzadí, médiám nič o manželstve svojej dcéry neprezrádza, ale aj ona sa stala súčasťou oficiálnych podujatí, ktoré dokazujú, že dvere do kráľovskej rodiny má otvorené. Dokorán.

Michael a Carole Middletonovci, rodičia... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Britain Michael a Carole Middletonovci, rodičia vojvodkyne Kate odchádzajú z krstu najmladšieho vnúčaťa - princa Louisa. Michael a Carole Middletonovci, rodičia vojvodkyne Kate odchádzajú z krstu najmladšieho vnúčaťa - princa Louisa.

Carole Middleton si získala srdce nielen kráľovnej Alžbety II., ako uvádza magazín „Marie Claire“, ale obľúbil si ju aj 99-ročný princ Philip či manželka princa Charlesa, vojvodkyňa Camilla. Carole s manželom, Michaelom Middletonom, sú obaja nadšencami jazdeckého športu a koní a to ich spája najmä s Alžbetou II.

S vojvodkyňou Camillou ju zasa spája láska k tenisu, pár razy už bola mama vojvodkyne Kate videná v kráľovskej lóži počas sledovania turnajov na Wimbledone. Obe dámy zachytili fotografi v družnom a srdečnom rozhovore.

Michael a Carole Middletonovci, rodičia...
Michael a Carole Middletonovci na archívnej...
+3Pippa Middleton má šport v krvi, záber z roku...

Vďaka svojej vrodenej empatii a nekonfliktnej povahe si Carole Middleton dokáže, podobne ako jej dcéra, okamžite získať ľudí na svoju stranu. Kate má tak vo svojej mame akúsi „tichú silu“, na ktorú sa môže kedykoľvek spoľahnúť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Carole Middleton

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...