Kráľovnú Alžbetu II. sme takto veru dlho nevideli! A na opačnom konci sveta - bosý princ Harry

Veľkonočné sviatky trávia členovia kráľovskej rodiny po svojom - v Británii aj v Kalifornii.

04.04.2021 10:10
debata (6)

Škandalózny rozhovor princa Harryho a vojvodkyne Meghan, operácia srdca princa Philipa – kráľovná Alžbeta II. (94) a s ňou celá kráľovská rodina neprežívala jednoduché obdobie. Po dlhšom čase sa však na verejnosti objavili nové spoločné fotografie Alžbety II. spolu s jej synom, princom Charlesom (72).

Fotografia  Alžbety II. spolu s jej synom,... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
princ Charles Fotografia Alžbety II. spolu s jej synom, princom Charlesom (72) v parku vo Frogmore House.

Zábery vznikli v týchto dňoch vo Frogmore House vo Windsore a obaja na nich vyzerajú spokojne, ich tváre zdobia úsmevy. Fotograf ich zachytil počas prechádzky parkom, ako si užívajú krásny okamih matky a syna, keď sa potulovali medzi narcismi a čerešňovými kvetmi v záhrade domu Frogmore House. „Kráľovná a princ z Walesu si užívajú prechádzku v areáli domu Frogmore House vo Windsore,“ zdieľali snímku na Instagrame kráľovskej rodiny. Rodina zverejnila dva podobné zábery z veľkonočného víkendu.

Fotografia  Alžbety II. spolu s jej synom,... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
charles Fotografia Alžbety II. spolu s jej synom, princom Charlesom (72) v parku vo Frogmore House.

Fotografie pôsobia v tomto čase naozaj veľmi optimisticky. Sama Alžbeta II. sa v marci vyjadrila aj na tému škandalózneho rozhovoru Harryho a jeho manželky s Oprah Winfreyovou, kedy Meghan obvinili kráľovskú rodinu z rasizmu.

„Celá rodina je smutná, keď sa dozvedela o celom rozsahu toho, aké boli posledné roky pre Harryho a Meghan náročné. Problémy, o ktorých hovorili, najmä tie týkajúce sa rasizmu, sú znepokojivé,“ uvádzalo sa v stanovisku kráľovnej. "Aj keď sa niektoré spomienky môžu líšiť, sú braté veľmi vážne a rodina ich bude riešiť v súkromí. Harry, Meghan a Archie budú vždy milovanými členmi rodiny,“ dodala britská panovníčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Médiá (magazín People) zároveň priniesli v týchto dňoch paparazzi fotografie princa Harryho, ktorý trávi Veľkú noc tisíce kilometrov od Británie, v novom domove v Kalifornii. Fotografi ho zachytili na pláži v Santa Barbare, kde bol na prechádzke so svojím psom menom Pula. Bosý sa prechádzal po pláži a hádzal loptičku psovi. Jeho manželka ani syn Archie po jeho boku neboli.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #kráľovná Alžbeta II.

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...