Strojených póz už bolo dosť! Charlene s Albertom si urobili pohodu na schodoch, fanúšikovia reagujú

Princ Albert a jeho manželka Charlene patria k šľachtickým rodinám - to so sebou prináša aj isté povinnosti.

05.04.2021 00:00
Charlene Foto: ,
Princ Albert a kňažná Charlene na archívnej snímke.
debata (1)

A tých nie je málo. Oficiálne vystúpenia na verejnosti, či už v Monaku alebo po celej Európe, sa stali súčasťou ich životov. A pomaličky si na takéto povinnosti zvykajú aj ich 6-ročné dvojičky – Jacques a Gabriella. Ako inak, verejné vystúpenia si žiadajú aj starostlivý výber oblečenia, v tomto smere naozaj niet 43-ročnej Charlene čo vyčítať. A hoci si pred časom „dovolila“ istú výstrednosť, čo sa účesu týka, stále pôsobí pred objektívmi ako dáma.

Aj oni však ponúkli svojim fanúšikom celkom „obyčajný“ rodinný záber, ktorý všetkých štyroch zachytáva sediac na schodoch pri ich paláci – rodinka sa pripravovala na Veľkú noc a spolu s deťmi maľovali vajíčka.

Charlene pózovala v bielom tričku a športových nohaviciach, rovnako uvoľnene na fotografii pôsobí aj o 20 rokov starší princ Albert. Ten zvolil pre túto aktivitu košeľu v havajskom štýle. K záberu manželia napísali aj zopár viet, ich fanúšikom zapriali príjemné veľkonočné sviatky. Zverejnený záber, keďže je „iný“ ako tie, ktoré kniežací pár zverejňuje na Instagarme pravidelne, si vyslúžil tisíce „lajkov“. Práve takýto typ záberu sa fanúšikom viditeľne páči a tak mnohí zareagovali s nadšením.

Len pred pár dňami vyjadril princ Albert svoj názor týkajúci sa škandalózneho rozhovoru princa Harryho a Meghan pre BBC World News. Hoci Harry patrí k jeho priateľom, kritikou nešetril. „Myslím si, že tento typ nespokojnosti by nemal byť prezentovaný na verejnosti, takýto rozhovor sa mal odohrať v intimite rodiny,“ opísalo monacké knieža. "Takéto veci sa nemusia ťahať na verejnosť. Obvinenia, vznesené proti britskej kráľovskej rodine, mi prekážali. Nebolo to vhodné.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Charlene Wittstock #princ Albert

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...