Tak čo, vydá sa opäť? Tu je odpoveď rozžiarenej plážovej mamy, Jennifer Garnerovej

48-ročná slávna herečka Jennifer Garner žije najmä pre rodinu.

06.04.2021 00:00
debata

Ako mama sa musí obracať, tri ratolesti si pýtajú veľa starostlivosti aj pozornosti. Spolu s deťmi si vychutnala deň na pláži v Kalifornii, ale zároveň si aj spoločne zapózovali pred objektívom fotografky. Vznikli veľmi uvoľnené rodinné zábery plné radosti a plážového šantenia.

Jennifer Garner na pláži v Kalifornii. Foto: Profimedia
jennifer garner Jennifer Garner na pláži v Kalifornii.

A hoci herečka o svojom súkromí často nerozpráva, potom, čo sa jej v auguste 2020 rozpadol vzťah s Johnom Millerom, s ktorým randila dva roky, ale nikdy sa ako pár oficiálne neprezentovali, je single – ako pred časom povedala pre magazín People. Na otázku, či sa opäť niekedy vydá, povedala: „Neviem, som od niečoho takého momentálne ďaleko,“ opísala 48-ročná Garner. Bez partnera však zostať nechce. „Nemyslím si, že zostanem navždy single. Ale teraz na to nie je dobrý čas, nepotrebujem veci komplikovať.“

Garner bola v minulosti manželkou Bena Afflecka a dlhé roky pôsobili ako ideálny pár. V roku 2015 však ohlásili rozchod. Spoločne vychovávali tri deti – Violet (15) Seraphinu (12) a Samuela (8). Stále však zostávajú v kontakte, pretože ich spájajú práve deti, o ktoré sa slávny herec a režisér vzorne stará.

Jennifer Garner neskôr tvorila pár so spomínaným Johnom Millerom, 40-ročným podnikateľom. V roku 2019 priniesli paparazzi fotografi zopár záberov sledovanej dvojice. Tento vzťah sa jej však napokon rozpadol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...