Červená nebola správne červená! A to Meghan stačilo, aby začala nepríjemný útok

Bývalí zamestnanci vojvodkyne Meghan a princa Harryho vznášajú obvinenia, ktoré dvojicu, momentálne žijúcu v Kalifornii, rozhodne nepotešia.

07.04.2021 00:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.
debata (7)

Ako nadriadení sa údajne obaja členovia kráľovskej rodiny často nesprávali korektne. Zdroj z blízkosti kráľovského paláca cituje denník „The Telegraph“.

„Krátko po zásnubách usporiadala Meghan párty pred poľovačkou pre Harryho priateľov v Sandringhame,“ tvrdí v denníku „The Telegraph“ vysoko postavený zdroj blízky palácu. „Pre každého z hostí si objednala ručne vyšívané prikrývky v červenej farbe. Keď dorazili, nemali pre Meghan ten správny odtieň červenej a preto začala slovne útočiť na Melissu (zamestnankyňa).“

Osobnú asistentku správanie jej nadriadenej tak ovplyvňovalo, že dala výpoveď šesť mesiacov po ich sledovanej svadbe. Princ Harry však údajne tiež prilieval olej do ohňa. Bývalý zamestnanec tvrdí, že 36-ročný princ sa „správal celé mesiace príšerne, bol hrubý, malicherný a neustále vystresovaný.“

Ďalšia osoba uvádza, že vojvodkyňa Meghan a princ Harry trvali na plánovaní svadby s rovnakým rozpočtom, aký mal k dispozícii princ William a vojvodkyňa Catherine (39). Išlo o nezvyčajnú žiadosť, predsa len, William je následníkom trónu. „Dostala chór, ktorý chcela, šaty, sprievod v koči, tiaru. Dostala všetko, čo chcela, ale stále to nebolo dosť,“ poznamenáva na adresu Meghan zdroj. „Stále hľadala dôvody, pre ktoré by mohla byť znevýhodnená. Okrem toho od začiatku vytvárala okolo všetkého drámu. Príprava svadby bola preto pre všetkých zúčastnených veľmi stresujúca,“ opísal zdroj pre „The Telegraph“.

Po svadbe v máji 2018 vraj Harry a Meghan neprestávali tlačiť na personál. „Posledná vec, ktorú sme urobili pred spaním, bolo odpovedanie na ich správy a prvá vec, ktorú sme ráno urobili, bola, že sme im odpovedali na ich správy. Víkendy, sviatky – neexistovali žiadne hranice.“ Reportéri denníka poukazujú na to, že pre mnohých ľudí je cťou pracovať pre kráľovskú rodinu, plat pri tom nezohráva najpodstatnej­šiu rolu.

Už začiatkom marca Buckinghamský palác potvrdil, že inicioval vyšetrovanie. Týka sa článku uverejneného v denníku Times of London, v ktorom jeden z bývalých zamestnancov paláca obvinil vojvodkyňu Meghan zo šikanovania. Materiál tvrdí, že bývalá herečka ponižovala dve zo svojich niekdajších osobných asistentiek a tie nakoniec dali výpoveď.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....