Máme sa na čo tešiť! Hemsworth tvrdo trénoval celý rok, ako Thor bude ešte svalnatejší

Austrálsky rodák Chris Hemsworth (37) sa ako filmový hrdina Thor dočkal mega úspechu.

07.04.2021 11:00
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con. Foto: ,
Herec Chris Hemsworth.
debata

Získal si obdiv divákov nielen za stvárnenie tohto hrdinu, ale fanúšikovia ho obdivujú aj pre jeho super telo. Tým sa herec často pýši aj na svojom Instagarme.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Napriek úspechom však vníma pri svojej osobe aj jeden problém, ktorý ho vraj oberá o iné typy rolí. Tridsaťsedemročný Hemsworth strávil v poslednom desaťročí mnoho hodín v posilňovni, aby v marvelovkách presvedčivo hral rolu urasteného Thora. Ale zatiaľ, čo vynaložil čas a úsilie na to, aby vyzeral ako severský boh, Hemsworth je presvedčený, že práve to mu bráni v tom, aby ho ako herca v Hollywoode brali vážne. „Táto úloha si vyžaduje istú estetiku,“ opísal Chris v rozhovore pre „The Telegraph“. „Kulturistika sa považuje za márnivosť. Iba, ak by som nabral pár kíl alebo sa nezdravo "vyhladoval“, prišli by ďalšie filmové ponuky a Hollywood by ma bral ako herca vážne."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Tréning sa stal v posledných desiatich rokoch jeho prácou na plný úväzok. „Tréning a potom 12-hodinové natáčacie dni – to je fakt výzva. Ale je to tiež neuveriteľne prínosné – musíte sa na to pozerať cez optiku profesionálneho športovca,“ opísal.

Aktuálne vzniká film „Thor: Love and Thunder“, pre rolu Hemsworth tvrdo trénoval 12 mesiacov počas pandémie. „Som teraz najsvalnatejší, ako som kedy ako Thor bol,“ priznal. Dokonca, aj jeho kaskadér – dvojník, má vraj problém s ním udržať krok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....