Tento vzťah by bola bomba! Bradley Cooper vraj randí so slávnou speváčkou, nejde o Lady Gaga

Bradley Cooper patrí k najvychytenejším hercom Hollywoodu. V kariére sa mu darí, ale čo láska?

08.04.2021 11:35
Bradley Cooper Foto: ,
Herec Bradley Cooper.
debata

Udeľovanie Oscarov v roku 2019 rozdúchalo značné vášne. Do pozornosti sa dostali hereckí kolegovia zo snímky Zrodila sa hviezda – Lady Gaga a Bradley Cooper. Ich vystúpenie na pódiu, kedy spoločne zaspievali oscarovú skladbu Shallow bolo také iskrivé, že celý Hollywood sa pýtal – Naozaj je možné, aby medzi tými dvoma nič nebolo?

A hoci vzťah Coopera s modelkou Irinou Shaykovou, ktorá stála po jeho boku aj na spomínaných Oscaroch, sa krátko na to rozpadol, žiaden vzťah Cooper – Lady Gaga sa nezrodil. Ako však informuje magazín „New Idea“, Cooper (46) mal zahorieť láskou k inej, rovnako slávnej speváčke. Ide o Adele (32). V akom štádiu je ich vzťah či iné bližšie informácie však magazín neuvádza.

Herec Bradley Cooper a Irina Shayk na archívnej... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk v kreácii Burberry. Herec Bradley Cooper a Irina Shayk na archívnej snímke.

Treba však zdôrazniť, že magazín „New Idea“ v minulosti priniesol aj „šokujúcu“ správu o vzťahu Adele s Bradom Pittom, ktorá sa ukázala ako nepravdivá.

Speváčka Adele na archívnom zábere z roku 2017. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Adele Speváčka Adele na archívnom zábere z roku 2017.

V marci sa ukončil speváčkin rozvod s manželom, so Simonom Koneckim (46), s ktorým má syna. Speváčka požiadala o rozvod v septembri 2019, po zhruba siedmich rokoch manželstva. Vzťah s Koneckim či výchovu dieťaťa sa snažila hudobná diva uchrániť pred pozornosťou médií aj paparazzov.

Bradley Cooper a ruská modelka Irina Shayk sa oficiálne rozišli v júni 2019 po štyroch rokoch, manželmi však nikdy neboli. Majú spolu takisto jedno dieťa, dcéru Leu De Seine, ktorá sa narodila v marci 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bradley Cooper #Adele

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...