Zagorová, Kotvald, Hložek opäť spolu! Hit Můj čas dostal novú podobu aj klip, pozrite si ho

Skladba Můj čas znela v závere seriálu Sanitka, ktorý sa k divákom dostal v roku 1984.

09.04.2021 08:33
debata (1)

Zo seriálu, v ktorom účinkovali hviezdy ako Jaromír Hanzlík, Zlata Adamovská, Eva Hudečková, Ivana Andrlová či Jiří Bartoška sa stal hit. Rovnako ako zo skladby Můj čas, ktorú naspievali Hana Zagorová, Petr Kotvald a Stanislav Hložek.

Po 37 rokoch od vzniku piesne, ktorej hudbu v roku 1983 zložili Petr a Pavel Ormovci, o text sa postaral Zdeněk Borovec, sa trojica spevákov stretla v nahrávacom štúdiu, aby skladba dostala novú podobu. Tá po prvý raz odznela pred pár dňami v programe Českej televízie „Pomozte dětem“.

Ku skladbe vznikol aj videoklip „Můj čas (2021)“ s poďakovaním všetkým lekárom a záchranárom, ktorý na facebooku zverejnila aj „Zdravotnická záchranná služba“ hlavného mesta Prahy. Skladbu zdieľala na svojom facebooku aj Hana Zagorová. Tá sa v úvode klipu prihovára všetkých lekárom a záchranárom slovami: „Chceli by sme vám všetkým poďakovať, tým, ktorí ste v prvej línii, pretože ste takí báječní a obetaví. Verte mi, ja to dokážem posúdiť, pretože ste ma viezli tiež.“

74-ročná Zagorová bojovala v septembri s ochorením Covid-19, z dôvodu vysokých teplôt napokon skončila v nemocnici. Jej ochorenie sa skomplikovalo, ako ona sama priznala na facebooku a tak sa potom, ako sa na chvíľu dostala domov, musela do nemocnice opäť vrátiť, pretože ochorenie jej rozhodilo krvinky. Speváčka však s Covid-om zabojovala a tak sa po pár mesiacoch mohla aj týmto spôsobom zdravotníkom poďakovať za pomoc a starostlivosť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hana Zagorová #Stanislav Hložek #Petr Kotvald

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....