Priveľa všetkého škodí, týka sa to aj mladosti! Záber Demi Mooreovej je toho dôkazom

Slávna Demi Moore je krásna žena aj dva roky pred 60-kou! Je naozaj potrebná taká dávka retuše?

12.04.2021 00:00
debata

O tom, že herečka Demi Moore patrila k najkrajším ženám planéty niet pochýb. Nie raz sa jej meno objavilo v rôznych rebríčkoch najkrajších či najsexi žien sveta – napríklad v roku 1996 sa dostala podľa magazínu People medzi 50 najkrajších ľudí planéty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Dva roky pred šesťdesiatkou vyzerá na červených kobercoch stále výborne. Aktuálne sa však objavila na titulke magazínu Vogue Italia – omladená minimálne o desaťročie, ak nie viac. Na sebe mala exkluzívny čierny model z dielne Fendi.

Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute... Foto: FENDI
Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute Couture - kolekcia Jar-Leto 2021. Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute Couture - kolekcia Jar-Leto 2021.

Práve na prehliadke tejto značky sa slávna herečka predviedla v januári na predvádzacom móle v modeli, ktorý bol inšpirovaný románom Orlando od Virginie Woolfovej. Neboli to však len šaty, ktoré rozvírili vášnivé diskusie na internete – pri pohľade na tvár známej hviezdy totiž čosi „nesedelo“. Detaily záberov na jej tvár vyvolali diskusiu o tom, či absolvovala v poslednom čase nové estetické zákroky alebo ide o optickú ilúziu líčenia.

Demi Moore a záber z roku 2019. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
demi moore Demi Moore a záber z roku 2019.

V identickom modeli sa pred pár dňami objavila aj na spomínanej titulke známeho magazínu. Nielen hladučká tvár, jej výraznejšie kontúry, ale aj dokonale hladký dekolt napovedajú, že so zábermi hviezdy sa pred zverejnením výrazne „pohrali“ grafici. Škoda… Honba za večnou mladosťou, zdá sa, sa aj exmanželke Brucea Willisa vymkla spod kontroly.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...