Superman Cavill ukázal novú lásku! Zničila ho v šachu, má ho v hrsti aj na pľaci

Kratučký čas bola jeho partnerkou známa herečka Kaley Cuoco. Britský rodák a predstaviteľ Supermana Henry Cavill randil aj s ďalšími ženami, no dlhý čas sa zdalo, že je single. Viac už to neplatí.

12.04.2021 12:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

Počas víkendu sa 37-ročný herec pochválil na vlastnom profile na Instagrame záberom s jeho „novou“ láskou. Reč je o plavovláske Natalii Viscuso. Zaujímavejšia je však ešte samotná fotografia. Dvojica, ktorú už paparazzovia načapali pred pár dňami v uliciach Londýna a snažili sa prísť na totožnosť dámy maskovanej rúškom na tvári, totiž spolu hrá šach.

„Tak toto som ja vyzerajúc pokojne sebavedomo krátko predtým ako ma moja krásna a geniálna láska Natalie zničila v partii šachu,“ napísal Cavill k fotografii.

Identický záber potom na svojom Instagrame zverejnila aj samotná Viscuco, ktorá si zavtipkovala a uviedla, že učí svojho partnera, ako sa hrá šach.

O tom, že nová Supermanova láska nie je len pôvabná, ale aj šikovná, bystrá a ambiciózna, svedčí aj jej profesia. Ako poukazuje portál JustJared.com, ktorý sa odvoláva na Viscusoovej profil na profesnej platforme Linkedln, blondínka je viceprezidentkou televíznych a digitálnych štúdií v spoločnosti Legendary Entertainment. Tá je jednou z produkčných spoločností, ktorá stojí za Cavillovými filmami Muž z ocele a tiež hitu z prostredia Netflixu Enola Holmes.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa N a t a l i e (@nviscuso)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #partnerka #šach #Henry Cavill

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...