Hviezda Matrixu o tvrdej rane z brandže: Zo dňa na deň ma chceli ako starú mamu

Už čoskoro sa objaví v pokračovaní filmovej ságy Matrix, herečka Carrie-Anne Moss, ktorú si fanúšikovia budú navždy spájať s rolou Trinity, však nedávno spomínala na to, aký tvrdý dokáže byť filmový biznis.

13.04.2021 00:00
shutterstock 755294767 Foto:
Herečka Carrie-Anne Moss na zábere z roku 2017.
debata

V rozhovore, ktorý sa odohral počas moderovania knižného eventu a z ktorého citoval portál The Hollywood Reporter, vyplynulo, že Mossovej skúsenosť s dovŕšením štyridsiatky bola v rámci hereckej kariéry naozaj tvrdá.

„Počula som, že v štyridsiatke sa všetko zmení. Neverila som tomu,“ priznala sa dnes 53-ročná herečka. „Ale doslova deň po oslave mojej štyridsiatky som čítala nový scenár, ktorý sa ku mne dostal a hovorila som o ňom s mojou manažérkou a ona mi hovorí v telefóne: ‚Ach nie, nie, to nie je tá rola, na ktorú ťa chcú obsadiť, chcú ťa ako starú mamu‘,“ opísala situáciu hollywoodska herečka.

Dodala tiež, že možno trošku preháňa, ale stojí si za tým, že všetko sa odohralo doslova z jedného dňa na druhý. A vidieť, ako sa mení aj jej kariéra, bolo istým spôsobom brutálne. „Necítite sa, že ste tak zostarli a odrazu sa vidíte na obrazovke..,“ naznačila Carrie-Anne Moss.

„V našom biznise nie je ľahké byť. Je tam naozaj priveľa tlaku zvonka,“ doplnila ešte herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #starnutie #Carrie-Anne Moss

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...