Starý otec disko-scény? Guetta v plavkách zahanbí aj mladíkov. A jeho láska, aha!

Už niekoľko rokov sú nerozlučný pár. A zdá sa, že slávneho dídžeja Davida Guettu a jeho partnerku Jessicu Ledonovú nespája len náklonnosť jedného k druhému, ale tiež...

13.04.2021 00:00
debata
zväčšiť Dídžej David Guetta na pláži v Miami so svojou... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
604750391 Dídžej David Guetta na pláži v Miami so svojou partnerkou Jessicou Ledonovou.

…tiež pravdepodobne láska k cvičeniu a udržiavaniu sa vo fyzickej forme.

Nie je to prvýkrát, čo sa francúzsky rodák pochválil svojou ukážkovou postavou a príťažlivé krivky predvádzala aj jeho pôvabná partnerka. Pred pár dňami na pláži v Miami však dvojica opätovne potvrdila, že kondičný aj posilňovací tréning musí byť v ich spoločnej domácnosti na dennom poriadku.

Ledon sa objavila na pláži v dvojdielnych (pomerne sporých) bikinách, aby v nich predviedla plný obsah dekoltu, ale najmä pevné bruško s definovaným „six-packom“ aj pôvabne tvarovanými ramenami a stehnami. Ešte viac však v tomto prípade boduje 53-ročný Guetta.

Modelka Jessica Ledon v Miami predvádzala pevné... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
604750358 Modelka Jessica Ledon v Miami predvádzala pevné telo.

Väčšina jeho rovesníkov ešte dávno pred dovŕšením päťdesiatky rezignuje na svoju fyzickú formu, ale to určite nie je prípad spoluautora a producenta hitov ako Titanium či Hey Mama. Guetta totiž celkom zjavne cvičí ostošesť a tiež sa udržiava v ukážkovej forme správne zvolenou stravou. Muskulatúrou by mohol konkurovať aj výrazne mladším ročníkom.

Guetta však zjavne má čas a priestor na dodržiavanie svojho denného režimu. Pandémia koronavírusu totiž výrazne zredukovala jeho pracovné cesty v rámci hrania a dídžejingu v rozličných kútoch sveta. V rozhovore pre De.Euronews.com iba nedávno však naznačil, že dúfa v skorý návrat do normálu, no zároveň si myslí, že virtuálne vystúpenia nezmiznú, ale stanú sa alternatívou.

Modelka Jessica Ledon a dídžej David Guetta na... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1386476123 Modelka Jessica Ledon a dídžej David Guetta na archívnom zábere z roku 2019.

„Pozerám sa však do budúcnosti pozitívne. Verím, že po korone to bude najväčšia párty všetkých čias. Som pripravený vrátiť sa a robiť každý deň jednu šou, pretože mi to tak chýba,“ vyhlásil dídžej, ktorého sa v rozhovore opýtali aj na to, čo hovorí na označenie, že je „starý otec elektronickej tanečnej hudby“. S humorom poznamenal, že „som starý, ale stojím si za tým. Svoj život som zasvätil tanečnej hudbe“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Miami #David Guetta #Jessica Ledon

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...