Harryho miláčik má nového pána! Dostal svalnatý fešák na starosť aj Meghan?

Pozornosť Veľkej Británie, ale aj zvyšku sveta patrila v uplynulých dňoch príchodu princa Harryho do Veľkej Británie. Paparazzom sa ho pri prílete na Heathrow, kam mal doraziť v nedeľu, zachytiť nepodarilo. Ale predsa len čosi získali.

13.04.2021 00:00
debata
Ochrankár, ktorý sa pravdepodobne stará o... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
604875898 Ochrankár, ktorý sa pravdepodobne stará o Meghan Markleovú, jej syna Archieho a tiež čierneho labradora Pulu, ktorých princ Harry nechal doma v USA a odcestoval na pohreb svojho starého otca.

V médiách sa totiž objavil po víkende záber muža, ktorému pravdepodobne britský princ a vnuk zosnulého princa Philipa zanechal na starosti svojich najbližších, teda manželku Meghan, syna Archieho a tiež milovaného štvornohého miláčika, Pulu.

Reportéri počas uplynulého víkendu zachytili v oblasti pláže Santa Barbary urasteného svalnatého muža s jemným strniskom, ktorý si to šinul z pláže v spoločnosti Harryho milovaného psa. Okrem samotného čierneho labradora identitu jeho slávnych majiteľov čiastočne potvrdila aj hračka, ktorú niesol muž v rukách. Ide o oranžovú loptičku, s ktorou len pár dní pred úmrtím manžela britskej kráľovnej Alžbety II. zachytili Harryho fotografi na rovnakej pláži. Podľa viacerých zdrojov sa o psa momentálne stará jeden z osobných ochrankárov, ktorý má na starosti aj bezpečie celej rodiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Britské médiá ešte v noci z nedele na pondelok informovali, že Harry už dorazil na britské ostrovy a aktuálne by sa mal nachádzať v domácej karanténe v Kensingtonskom paláci. Jeho polovička Meghan však na odporúčanie lekára do Británie neletela, momentálne je v očakávaní druhého potomka.

Dvojica už vychováva syna Archieho, s ktorým sa pred rokom rozhodli presťahovať definitívne do USA, pričom tento krok nasledoval po oznámení, že sa zriekajú svojich kráľovských povinností, ale aj časti výhod.

Naposledy veľký rozruch spôsobil rozhovor Meghan a Harryho s moderátorkou Oprah Winfreyovou, ktorý sledovali milióny ľudí na oboch stranách Atlantiku. V ňom napríklad zazneli obvinenia z pretrvávajúceho rasizmu v kráľovskej rodine či z toho, že kráľovská rodina odmietla podať Meghan pomocnú ruku pri jej psychických problémoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #starostlivosť #pes #ochrankár #vojvodkyňa Meghan

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...