Zuzana Šebová je dvojnásobná mama, syn dostal krásne meno, ale... má to háčik

Herečka Zuzana Šebová, ktorú si diváci obľúbili v rámci komediálneho seriálu Horná Dolná či v mnohých zábavných programoch, sa stala dvojnásobnou mamou.

13.04.2021 00:00
debata (1)
Herečka Zuzana Šebová. Foto: TV Markíza
Herečka Zuzana Šebová. Herečka Zuzana Šebová.

Ako informoval portál Markíza.sk, rodáčka zo Žiaru nad Hronom priviedla na svet zdravého chlapca, ktorý dostal tradičné slovenské meno. To, konieckoncov, dali rodičia už prvorodenému synovi. Do rodiny hereckého páru Zuzany Šebovej a Michala Kubovčíka tak pribudol k synovi Rudolfovi aj novonarodený Pavol.

„Paľko sa narodil zdravý, my sme s manželom veľmi šťastní a vďační, že je všetko v poriadku,“ komentovala Šebová, ktorá nedávno oslávila 39. narodeniny, pre markízacky portál.

Diváci poznajú držiteľku ceny OTO pre najobľúbenejšiu herečku nielen z projektov ako je Horná Dolná či Kredenc, ale aj zábavných šou Inkognito na obrazovkách JOJ-ky či ako porotkyňu v Tvoja tvár znie povedome.

Práve v nej ju diváci mohli vidieť aj v nedeľu v ostatnej časti zábavnej-speváckej šou, ešte so zaobleným bruškom. Žiadna naháňačka za cestou do pôrodnice sa však nekonala, program sa nakrúca v predstihu, takže nedeľňajšia epizóda vznikla pred niekoľkými dňami.

Čo môže meno Pavol priniesť do vienka dieťaťu?
Mužské meno Pavol má latinský pôvod a význam mena je „malý, skromný“. Ako píše portál Mojosud.sk, Pavlovia sú tí, ktorí víťazia. Vynikajú emotívnosťou, spoločenskosťou, citlivosťou a mravnosťou. Pri zasiahnutí Amorovým šípom sú nežní a láskyplní, ale majú v sebe istú neoblomnosť, ktorá im to v živote rozhodne neuľahčuje. Pavlovia sú strhujúci ľudia, ktorí si dokážu hravo získať sympatie a náklonnosť ľudí. Ich mamy a partnerky musia byť však trpezlivé, lebo sú to rodinní tyrani.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #syn #Zuzana Šebová

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...