Nevydržali dlho jeden bez druhého! Kráska Benson je vraj opäť so záletným partnerom

Niektoré páry sú, zdá sa, odsúdené na dramatické rozchody, vášnivé návraty a toto všetko dookola. Možno medzi ne bude patriť aj spojenie herečky Ashley Bensonovej a speváka G-Eazyho.

13.04.2021 10:28
debata
Herečka Ashley Benson a spevák G-Eazy na koláži... Foto: SITA/AP
pjimage Herečka Ashley Benson a spevák G-Eazy na koláži dvoch rôznych záberov.

O tom, že dvojica sa po pár mesiacoch vzťahu rozišla, informovali médiá začiatkom februára tohto roka. Dôvodom malo byť údajne, že vysoký spevák je notorickým sukničkárom a ani vo vzťahu sa nedokázal vzdať svojich milostných avantúr. To bola jedna verzia. Iná hovorila o tom, že dvojica sa neustále hádala a ich názory sa rôznili v mnohých kľúčových záležitostiach spoločného partnerstva.

Nech už je pravda, kde chce, isté je, že bývalých partnerov počas uplynulého víkendu znovu zachytili objektívy spolu. Za volantom luxusného Ferrari sa pred pár dňami objavil stoický G-Eazy a po jeho boku spokojne vyzerajúca hviezda seriálu Pretty Little Liars. Zdroj, ktorý citoval napríklad portál JustJared.com, tvrdí, že spevák sa „snažil napraviť vo vzťahu veci, ktoré sa pokazili jeho vinou“.

„Ashley odpustila G a už dávno prekonali tú divokú hádku, ktorá sa medzi nimi odohrala pred časom,“ pokračoval zdroj. „Jeden druhým sú doslova posadnutí a užívajú si spolu veľa zábavy,“ komentoval tiež zdroj.

Dvojica stihla ešte pred prvým konfliktom spolupracovať na filme pod názvom 18 & Over, čo má byť hororový príbeh z pandémie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spolu #Ashley Benson #G-Eazy

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...