Kevin zo Sám doma sa teší z prvej ratolesti! Dostala meno po tejto žene jeho života

Už niekoľko rokov sa snaží žiť svoj súkromný život mimo pozornosti objektívov. Možno aj preto prekvapila správa, s ktorou sa v pondelok pochválil herec Macaulay Culkin fanúšikom.

13.04.2021 14:21
debata (1)
Macaulay Culkin na zábere z roku 2018 z... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2018 American Music Awards - Arrivals Macaulay Culkin na zábere z roku 2018 z vyhlásenia cien American Music Awards.

Hviezda hitov Sám doma sa prvýkrát stala otcom, jeho životná partnerka Brenda Song mu porodila dcérku. Dievčatko, ktoré dostalo meno Dakota, prišlo na svet už pred niekoľkými dňami. Ako informoval portál magazínu Esquire, stalo sa tak ešte počas veľkonočných sviatkov. Dakota Song Culkin sa narodila 5. apríla na Veľkonočný pondelok.

Americké médiá tiež neprehliadli fakt pri výbere mena pre prvého potomka niekdajšej detskej hviezdy. Culkin sa rozhodol pomenovať dcéru po svojej zosnulej sestre, s ktorou mal údajne veľmi blízky vzťah. Jeho partnerka Brenda ho v tomto rozhodnutí vraj naplno podporila. Dvojica sa pre médiá vyjadrila len veľmi stručne. „Sme plní radosti,“ komentovali narodenie potomka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brenda Song (@brendasong)

Culkin sa so Songovou zoznámil pri nakrúcaní spoločného projektu, filmu Changeland. Už v roku 2018 sa v jednom z mála rozhovorov, ktoré poskytol médiám, rozhovoril o svojej túžbe mať deti práve s pôvabnou kolegyňou a partnerkou. Pri dcérke Dakota vraj skončiť neplánujú.

Samotný Culkin pochádza z početnej rodiny, podobne ako jeho najslávnejšia filmová postava, hrdina Kevin z hitov Sám doma. Dohromady má osem súrodencov. Zosnulá sestra Dakotu prišla o život v roku 2008 pri automobilovej nehode.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #Macaulay Culkin #Brenda Song

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...