Taký talent by od Borata nečakal azda nik! A jeho polovička... na pláži stále sexy

Zvyčajne je okolo jeho osoby rozruch pre prekvapivé a neočakávané skeče či premeny, v ktorých si robí žarty z ľudí - komik a herec Sacha Baron Cohen však pred pár dňami ukázal celkom inú tvár, vlastne, dokonca aj telo. A talent!

15.04.2021 00:00
debata
zväčšiť Herec  Sacha Baron Cohen sa ukázal ako skúsený... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
605259869 Herec Sacha Baron Cohen sa ukázal ako skúsený a šikovný surfer. Spoznali by ste v tomto pánovi Borata?

Predstaviteľ kazašského reportéra Borata, ktorý minulý rok predstavil úspešné pokračovanie jeho príbehu plného neplánovaných skečov a žartíkov na adresu bežných Američanov, sa pred pár dňami na anglickom pobreží predviedol ako skutočne skúsený surfer. Vo vlnách, ktorým praje tamojšie podnebie, sa preháňal na surfovacej doske akoby ani herectvo nebolo jeho primárnym zdrojom obživy.

Cohena, ktorý tento rok v októbri oslávi päťdesiate narodeniny, nezachytili objektívy paparazzov samotného. Spoločnosť mu robila jeho životná družka a kolegyňa z brandže Isla Fisher, s ktorou tvoria pár už viac ako jednu dekádu, zosobášili sa v roku 2010.

Herečka Isla Fisher, životná partnerka Sachu... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
605259951 Herečka Isla Fisher, životná partnerka Sachu Barona Cohena, si užívala pláž spoločne s ním.

Štyridsaťpäťročná ryšavka, ktorú len nedávno zaradili aj do čela zoznamu najpríťažlivejších dám s červenkastými vlasmi, s nadšením pozorovala svojho manžela, aby sa potom sama hodila do vĺn a otestovala aprílové vody v okolí Sussex Inlet. Rodáčka z Ománu v jednodielnych plavkách s kvetinovým vzorom predviedla udržiavanú figúru, pôsobila žensky, sexy, no pritom celkom normálne. Mnohí by v nej asi celebritnú divu z červeného koberca nehľadali.

Oscar, soška Oscara Čítajte viac Poznáme nominácie na Oscara

Dvojica sa však už určite čoskoro na červenom koberci, aspoň tom virtuálnom objaví. Cohena totiž čaká oscarový galavečer, v rámci ktorého si vyslúžil nomináciu za najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Nejde však o rolu Borata, ale postavu, ktorú stvárnil v súdnej dráme Trial of Chicago 7. Ani druhý film o Boratovi však v nomináciách neobišiel naprázdno, má rovno dve. O sošku bude (opäť Cohen) bojovať ako spoluscenárista a bulharská herečka Maria Bakalova je nominovaná v kategórii najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nominácia #pláž #Sacha Baron Cohen #Oscar #talent #surfovanie #Isla Fisher

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...