Vojvodkyňa Kate ohromila! Krásne neformálnu fotku Alžbety II. s manželom má na svedomí ona

O unikátnu fotografiu, na ktorej pózuje s kráľovnou a jej manželom, zosnulým princom Philipom ich sedem pravnúčat, sa postarala vojvodkyňa Kate.

15.04.2021 10:30
debata (5)

Manželka princa Williama opäť zabodovala a to na celej čiare! V roku 2018 sa jej ako nadšenej fotografke podarilo zorganizovať unikátne stretnutie kráľovnej Alžbety II. so svojimi siedmimi pravnúčatami na zámku Balmoral, počas ktorého zobrala manželka princa Williama do ruky fotoaparát. Záber, ktorý sa jej podaril, sa objavil na Instagrame kráľovskej rodiny. Za pár hodín od zverejnenia ho označilo ako „páči sa mi“ už vyše milióna ľudí. Fotografia sa teší záujmu aj na Instagrame princa Williama a vojvodkyne Kate (kensingtonroyal).

Zľava: Prince George, prince Louis, Savannah... Foto: SITA/AP, vojvodkyňa z Cambridge
Princ Philip Zľava: Prince George, prince Louis, Savannah Phillips (opretá o pohovku hore), princezná Charlotte, Isla Phillips drží v náručí Lenu Tindall, Mia Tindall spolu s kráľovnou Alžbetou II. a jej manželom, princom Philipom. Záber vznikol v roku 2018, podaril sa vojvodkyni Kate.

Na zábere pózuje sedem pravnúčat Alžbety II. a princa Philipa, ktorí sedia medzi nimi na pohovke. Kráľovná drží v náručí princa Louisa, zatiaľ, čo jej manžel je obklopený pravnučkami – princeznou Charlotte (vľavo) a Islou Phillips (dcéra Petra Phillipsa), ktorá drží v náručí Lenu Tindall a vedľa sedí Mia Tindall (dcéry Zary Tindallovej). Opretá o pohovku pózuje na zábere Savannah Phillips (dcéra Petra Phillipsa).

Peter Phillips je synom princeznej Anny (dcéra Alžbety II. a princa Philipa). Zara Tindall je dcérou princeznej Anny.

Princ William a jeho manželka Kate prichádzajú na veľkonočnú bohoslužbu. Čítajte viac Princ William spomínal na starého otca! Opísal aj to, aký mal vzťah k jeho Kate

Kate a William zverejnili ešte jeden záber z ich rodinného albumu, ako spomienku sa princa Philipa. Ide o foto z roku 2015, ktorý sa podaril takisto na zámku Balmoral. Princ William a jeho manželka pózujú s kráĺovnou a jej manželom – nechýbajú ani ich dve ratolesti – princ George a jeho sestra, princezná Charlotte. Princ Louis vtedy ešte nebol na svete.

Nielen princ William, ale aj jeho manželka mala so zosnulým princom Philipom pekný vzťah, na čo si zaspomínal pred pár dňami sám William. Na Instagrame v rámci svojej spomienky na zosnulého starého otca napísal. "Mám to šťastie, že som nemal iba jeho príklad, ktorý by ma viedol, ale bola to aj jeho trvalá prítomnosť v mojom živote – v dobrých aj najťažších dňoch. Vždy budem vďačný za to, že moja manželka mala možnosť po toľko rokov spoznávať môjho starého otca a som vďačný za láskavosť, ktorú jej prejavoval. Nikdy nebudem brať ako samozrejmosť krásne spomienky, ktoré budú mať moje deti na to, ako ich pradedo prišiel povoziť v koči a spoznali jeho nákazlivý zmysel pre dobrodružstvo i šibalský zmysel pre humor.“

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II. #princ Philip

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...