Pompézna svadba, desiatky reportérov a retro nevesta... aha, veď to je Lady Gaga!

Pred pár dňami sa v talianskej metropole konala parádna svadba s poriadne celebritnou nevestou. Aj napriek prísnym podmienkam v pandémii! Ale má to háčik...

16.04.2021 00:00
debata
zväčšiť Speváčka a herečka Lady Gaga vo svadobných... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Italy Gucci Ridley Scott Film Speváčka a herečka Lady Gaga vo svadobných šatách pri nakrúcaní jednej zo scén filmu Ridleyho Scotta o vražde Maurizia Gucciho, ktorú si objednala jeho manželka Patrizia Reggiani. Gaga stvárnila práve Reggianiovú.

Reč totiž nie je o svadbe skutočnej, ale filmovej, ktorú americký režisér Ridley Scott nakrúcal ako jednu zo scén do svojho nového filmu – pripravovanej dráme o vražde Maurizia Gucciho, ktorú si objednala jeho vlastná manželka po tom, čo prišla na jeho neveru. Scottovi sa do filmu podarilo získať slávnych hereckých veteránov ako Robert de Niro či Al Pacino. V hlavných úlohách sa však predstaví speváčka a herečka Lady Gaga a herec Adam Driver.

Práve oni dvaja boli hlavnými protagonistami svadobnej scény, ktorá sa odohrala v rímskych uliciach, pričom Scott vytvoril skutočne vernú ilúziu ostrosledovaného sobáša a reportérmi aj paparazzmi naplneného svadobného obradu. Skutoční reportéri, tí z roku 2021, mohli zachytiť v objektívoch hercov prestrojených za ich kolegov ako sa tlačia pred kostolom, aby urobili snímku šťastných novomanželov.

Speváčka a herečka Lady Gaga vo svadobných...
Speváčka a herečka Lady Gaga vo svadobných...
+3Speváčka a herečka Lady Gaga vo svadobných...

Pozornosť, samozrejme, pútala aj speváčka Lady Gaga oblečená vo svadobných šatách – modeli, ktorý sa snažil čo najvernejšie zachytiť podobu skutočnej svadobnej róby zo začiatku 90-tych rokov, keď sa dvojica zosobášila.

Reggiani nechala svojho manžela, potomka slávnej módnej značky Gucci, zabiť po tom, čo prišla na jeho neveru. Súd ju z objednávky usvedčil neskôr a Reggiani si odpykala takmer sedemnásť rokov svojho trestu. Ten bol síce dlhší, ale pre dobré správanie ju pred pár rokmi prepustili. K hollywoodskej adaptácii jej osudov sa zatiaľ verejne nevyjadrila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #svadba #Rím #Gucci #nakrúcanie #Ridley Scott #Patrizia Reggiani

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...