Je to definitívne! Jennifer Lopez zrušila zásnuby s Rodriguezom, rozišli sa

Snaha je skvelá vec, ale nie vždy prináša aj ovocie. V prípade speváčky Jennifer Lopezovej a jej partnera Alexa Rodrigueza, ktorí sa pred pár týždňami snažili zachrániť rozpadajúci sa vzťah, nepomohlo už nič.

15.04.2021 16:19
debata
Herečka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex Rodriguez spoločne na premiére filmu Hustlers. Herečka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex Rodriguez spoločne na premiére filmu Hustlers.

Ako uviedol pár v spoločnom vyhlásení vo štvrtok 15. apríla, už viac nebudú partnermi. „Uvedomili sme si, že sme lepší ako priatelia, a tešíme sa, že nimi aj zostaneme,“ cituje z ich vyhlásenia portál Today.com.

"Naďalej budeme spolupracovať a navzájom sa podporovať v našich spoločných podnikoch a projektoch. Prajeme si navzájom to najlepšie a rovnako to platí aj navzájom našim deťom. Z úcty k nim, jediný ďalší komentár, ktorý musíme povedať, je poďakovanie všetkým, ktorí poslali milé slová a podporu,“ uviedli tiež bývalí partneri vo vyhlásení.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner...
Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex...
+5Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex...

Správy o rozchode dvojice sa prvýkrát objavili začiatkom marca, no partneri ich v tom čase dementovali. Lopez potvrdila, že nejaké problémy vo vzťahu majú, no obaja majú záujem vyriešiť ich spoločne. Šuškalo sa aj o nevere, ale tú, samozrejme, ani jeden z páru nekomentoval.

Paparazzovia neskôr zachytili Alexa Rodrigueza, ako odletel do Dominikánskej republiky, kde Jennifer Lopez nakrúca nový film. Objavili sa zábery zo záhrady prenajatej vily, kde dvojica pôsobila priateľsky a pomerne nežne. Veľmi rýchlo si však fanúšikovia aj médiá všimli, že Lopez prestala nosiť zásnubný prsteň od bývalého hráča baseballu.

Obaja majú za sebou neúspešné manželstvá. V prípade Rodrigueza je to jeden vzťah, z ktorého má aj dve dcéry. Lopez bola vydatá už trikrát, pričom jej dve ratolesti, syn Max a dcéra Emma pochádzajú z tretieho manželstva s hudobníkom Marcom Anthonym.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #koniec #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....