Anistonovej ex jej adresoval slová, z ktorých stisne pri srdci: Toto pre neho znamená!

Napriek tomu, že ich manželstvo nevydržalo, nerozišli sa vraj v zlom. Herec Justin Theroux tiež v čerstvom rozhovore vysvetlil, že dôvod krachu jeho manželstva s Jennifer Anistonovou nemá žiadne zjednodušené pozadie.

16.04.2021 00:00
debata
Bývalí manželia Jennifer Aniston a Justin... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Aniston a Justin Theroux Bývalí manželia Jennifer Aniston a Justin Theroux spoločne na premiére filmu Zoolander 2.

Pre magazín Esquire sa 48-ročný Theroux rozhodol otvorene hovoriť o svojom vzťahu s bývalou manželkou – jednou z najpopulárnejších herečiek Ameriky Jennifer Anistonovou. Na otázku, či naozaj za rozpadom ich vzťahu stál fakt, že každý z nich chcel žiť na opačnej strane krajiny, odpovedal rezolútne nie.

„Pozrite sa, ľudia si radi vytvárajú príbehy, vďaka ktorým sa cítia lepšie, alebo im to celé zjednodušujú. Ale postoj, že ‚tento má rád hrušky a henten iba jablká‘, to skrátka neplatí. Je to úplne zjednodušenie a v našom prípade z veľkej časti nepravdivé,“ vyhlásil hrdina seriáli Pozostalí.

Herečka Jennifer Aniston má v obľube aj účes z...
Herečka Jennifer Aniston na zábere z vyhlásenia...
+4Jennifer Aniston v roku 2019 so zvlnenými...

Zároveň však dodal, že s niekdajšou hrdinkou hitu Priatelia či naposledy úspešného seriálu The Morning Show zostali priatelia. „Áno, povedal by som, že sme zostali priateľmi. Nehovoríme spolu každý deň, ale hovoríme. Voláme si. Občas sa spojíme cez FaceTime, píšeme si správy,“ prezradil Theroux.

„Či už sa vám to páči, alebo nie, nemali sme žiaden dramatický rozchod a máme sa radi. So všetkou úprimnosťou hovorím, že si veľmi vážim naše priateľstvo, považujem si ho. Pre mňa osobne by určite bola strata, ak by sme nezostali v kontakte,“ vyznal sa americký herec a dodal, že verí, že rovnaké platí aj naopak. Teda, že by on zase chýbal v živote svojej bývalej manželky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #priateľstvo #partner #manželia #Justin Theroux

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...