Znepokojivé zábery Brada Pitta! Kliniku opúšťal v invalidnom vozíku

Pitt sedel pri odchode z kliniky v Beverly Hills v invalidnom vozíku, čo ho zmohlo? Tu je vysvetlenie.

16.04.2021 11:00
debata (2)

Zdravotné problémy? 57-ročného hollywoodskeho herca zachytili paparazzi v celkom zúboženom stave, ako sedí v invalidnom vozíku, kedy opúšťal kliniku v Beverly Hills. Pritom len koncom marca sa v skvelej forme zjavil na bruselskom letisku. Čo sa slávnemu krásavcovi stalo?

Brad Pitt opúšťa kliniku v  Beverly Hills. Foto: Profimedia
Brad Pitt Brad Pitt opúšťa kliniku v Beverly Hills.

Hoci fotografie Pitta vyzerajú naozaj znepokojivo, ako informuje stránka Page Six, herca takto zmohla návšteva zubára. Mal totiž absolvovať nepríjemný zákrok – trhanie zubov múdrosti. Pre zákrok sa rozhodol krátko pred vyhlasovaním tohtoročných Oscarov, ktoré sa bude konať 25. apríla. Pitt sa má na 93. ročníku udeľovania zlatých sošiek aj zúčastniť.

Brad Pitt Čítajte viac Prekvapenie na bruselskom letisku! Z lietadla vystúpil Brad Pitt

Pitt sedel pri odchode z kliniky v Beverly Hills v invalidnom vozíku, tvár mal prekrytú rúškom, na očiach mal slnečné okuliare. Pôsobil celkom nenápadne, ale objektívom aj tak neunikol.

Joaquin Phoenix s Oscarom za film  Joker, Renee... Foto: SITA/AP
Brad Pitt Joaquin Phoenix s Oscarom za film Joker, Renee Zellweger so soškou za film Judy a Brad Pitt s ocenením sa film Vtedy v Hollywoode.

Pitt (57) bude súčasťou oscarového večera spolu s Renée Zellwegerovou (51), Joaquinom Phoenixom (46), Harrison Fordom (78), Reese Witherspoonovou či (45) a Halle Berryovou (54). Pitt sa stal minulý rok jedným z ocenených, sošku získal v kategórii „herec vo vedľajšej úlohe“ za svoju úlohu kaskadéra v komediálnej dráme Vtedy v Hollywoode od amerického režiséra Quentina Tarantina.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Oscar 2021

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...